שלום לכולם ..

S h e e p a

New member
שלום לכולם ..../images/Emo9.gif

אני בת 15 וחצי, ואני רוצה להתחיל ללמוד בלט. (חחח כן אני יודעת שזה קצת מאוחר ...) אז הייתי רוצה לדעת אם יש לגיל שלי בלט למתחילים ... (עדיף באזור ראשל"צ
) האומנם?
תודה מראש

Mr GK

New member
שלום. אני במקרה...

מראשון לציון, אז אני מכיר כמה מקומות בהם ניתן ללמוד ריקוד, השאלה העיקרית החשובה היא איפה את בדיוק גרה בראשון? [באיזה איזור] כי יש מקומות טובים בכל איזור בנפרד.
בהצלחה!

S h e e p a

New member
רגערגערגערגע!:-O

יש לגיל שלי בלט למתחילים?! I'm Shocked! ואני גרה בקריית גנים, אבל זה לא משנה כי אם זה יהיה בעיר אני אוכל להגיע, ולכל מקום אחר... העיקר שיהיה בראשון
אם אפשר כמובן

Mr GK

New member
הסטודיו הכי קרוב לקריית גנים הוא...

הסטודיו של ורדה שובל נמצא במתנ"ס השכונתי שם [ואני רוקד שם, במקרה
] ואני מאמין שיש שם גם קבוצות לרקדנים מתחילים. בכל מקרה, יש עוד מלאן מקומות בראשון לציון שניתן ללמוד בהם לרקוד, רק תפתחי מקומון ("השיקמה", "גל גפן") ותיווכחי.

S h e e p a

New member
אבל אבל ...

לא ענית על השאלה שלי
שאלתי אם יש לגיל שלי... כי בלט למתחילים לפי מה שאני יודעת יש רק לגילאים נורא קטנים ... ואני קצת לא בגילאים האלה
אז יש לגילאים שלי או לא?
ובן כמה אתה?

Mr GK

New member
אני בן 17 וחצי...

והבעייה היא שאני לא יודע אם יש שיעורים לבנות מתחילות בגילאים שלך, אני חושב שבהתחלה תצטרכי לקחת שיעורים עם ילדים שקטנים ממך... אבל אני לא בטוח, תצטרכי לברר את העניין.

S h e e p a

New member
חחח אוי אוי אוי ../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

ואם נשמעתי תוקפנית בהודעה הקודמת אז לא התכוונתי
ותודה בכל מקרה..

TheNimpa

New member
היי :)

אני התחלתי ללמוד בלט בגיל 15 וחצי חח.. ואני אחת הטובות עכשיו :) אני אפילו על פוינט.. זה באמת לא משנה הגיל.. העיקר כוח הרצון.

S h e e p a

New member
רואהההה..

אמרתי לך שצריך נתונים ואתה אמרת לי שאני לא הולכת ללמוד בבית-ספר אנגלי לרקדני בלט

Mr GK

New member
זה היה חצי בצחוק... ../images/Emo13.gif

עניין הנתונים - הכוונה. בעזרת עבודה קשה אפשר להתקדם גם ללא נתונים מרשימים.

TheNimpa

New member
איזה נתונים ואיזה נעליים?

:) אני היתי אחת המגושמות!! יש לי בעית קורדינציה וזה מולד.. כל כריאוגרפיה לקח לי ללמוד פי 5 מאחרות.. אבל רציתי מאוד.. והתאמנתי המון.. בגיל 13 הצטרפתי לג'אז וסלסה.. בגיל 15 הלכתי לבלט.. אחר כך למודרני.. ועכשיו אני אחת המובילות.. אפילו קיבלו אותי לתלמה ילין בכיתה ט' ופרשתי מסיבות אישיות.. הוכחה שזה הכל בראש שלך ואם אתה רוצה ומאמין בעצמך שאתה מסוגל.. אתה מסוגל ושום דבר לא יעצור אותך.. (גם אם אתה 180 עם רגליים שמליות) עם אימונים.. כל אחד יכול לקבל נתונים מרשימים..

H e l p3

New member
אני לא מסכימה איתך!

את כנראה מקרה מיוחד. כדי להתקדם בקצב מהיר צריך נתונים. ככה זה. כמו שבשביל ללמוד מתמטיקה באוניברסיטה צריך ראש ריאלי ככה צריך גם בריקוד! כוח רצון לא מספיק. צריך פוטנציאל בשביל התקדמות מהירה. אחרת- ייקח לך זמן רב. כמובן שכל מקרה לגופו. אבל בכלליות צריך פוטנציאל גופני.

TheNimpa

New member
../images/Emo9.gif

מרגישה מוחמאת. זה אומר שיש לי פוטנציאל גופני שלא ידעתי עליו?

S h e e p a

New member
היי לאן נעלמה ההודעה שלי ../images/Emo10.gif

אממ איפה למדת ? ובת כמה את עכשיו?
ודברי איתי באיסיקיו אם את רוצה 130067738 (בהודעה הקודמת נשמעתי יותר נחמדה, לא פייר
)

קרית גנים :)

גם אני מקריית גנים, :) וגם אני לומדבסטודיו של ורדה.. בעקרון מה שאני חושב, זה שאת תקבלי בהתחלה שיעורים עם הקטנות יותר ותקבלי תבסיס וורדה תעביר אותך כמה שיותר מהר לבנות בגיל שלך.. משם את כבר תסתדרי :)

למעלה