שלום לכולם...!

Silly LoveSong

New member
שלום לכולם...!../images/Emo9.gif

טוב אז ככה, אני לא מעריצה אמיתית, אני רק בתחילת הדרך.. ראיתי כמה סרטים של אלן בעבר, אבל הם לא ממש זכורים לי.. רק רציתי לומר שכבר מהספר הראשון של הארי פוטר אהבתי מאוד מאוד את דמותו של סנייפ (הוא תמיד היה ויהיה הדמות האהובה עליי!!
). ואיך כשראיתי אותו בסרט הראשון התאהבתי בו לגמרי! (גם בסנייפ וגם באלן!
). אני חושבת שאלן הוא השחקן היחידי מכל השחקים שבאמת העביר את הדמות שלו. הרגשתי שכאילו לקחו את הדמות של סנייפ מהספר ושמו אותה בסרט - מה שלא היה אצל שחקנים אחרים... אני חושבת שאלן הוא שחקן מאוד מאוד מוכשר, ואני רוצה מאוד לראות עוד סרטים שלו... מישהו יכול להמליץ לי? אשמח להישאר בפורום הזה וללמוד עליו עוד..!

מירטל

New member
ברוכה הבאה!

מותר לשאול האם הניק שלך קשור לאיזשהו שיר של פול מקרטני או שזה יהיה חצוף מדי? בכל מקרה, סרטים מומלצי אחרים יכולים להיות אהבה זה כל הסיפור, דוגמה, אהם ... לא יכולה לחשוב על עוד כרגע

La Vicomtesse

New member
סאלאם עליך!../images/Emo54.gif

את יכולה לעלעל בהודעות כאן, אני בטוחה שתמצאי תשובות לכל שאלותיך.

I n n u e n d o

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני מאוהבת באלן מאז דוגמה,ככה שזה קצת הרבה[בערך] בכולופן קבלי תמונה להתחיל איתה[אחת ממיני רבות שיש לי]

Silly LoveSong

New member
תודה לכם!

מירטל - הניק ניים שלי אכן קשור לפול...
אני ביטלמאנית בזמני החופשי.. הייתה לי ההזדמנות לראות "דוגמה", אבל אחרי שראיתי את הפרסומת של זה ב"יס" לא רציתי לראות.. אני לא אוהבת סרטים עם מלא קללות... אבל עכשיו כשאני יודעת שאלן משחק שם, אני אשתדל לראות את הסרט הזה. ו... נתקלתי באינטרנט בתמונה שלו מתוך "דוגמה" בה הוא עושה אצבע מגונה.. זה נכון??
ותוכלו להסביר לי איזה חלק הוא לוקח בסרט? כאילו.. הוא משחק שם דמות ראשית יחק עם מאט דיימון ובן אפלק? ודורין - תודה על התמונה, היא ממש יפה! בא לי לצייר אותה..
חחח, תראו, הבוגארט של נוויל!
זה כזה חמוד!!!

I n n u e n d o

New member
חח התמונה הזאת מזויפת

איזה מישהו הפיץ אותה ברחבי האינטרנט,איך היה סנייפ יכול להראות הנה המקור היותר מגניב

Silly LoveSong

New member
חח טוב לדעת..../images/Emo3.gif

את רוצה להגיד לי שאת החודשים האחרונים של חיי חייתי באשליה אחת גדולה??
טוב נו...
תודה ד"א..!!

DARK ANGEL14

New member
אהה ../images/Emo15.gif

חח כן...אבל לונורא התמונה האמיתית מהסרט הרבה יותר יפה ומצחיקה
והרי דוגמה נוספת (אז מה אם כבר יש אחת
אפ'עם לא מזיק עוד...רר)

מירטל

New member
זה אומנם לא הבוגארט, אבל בירור

קצר מעלה שזו באמת תמונה של אלן ריקמן בשמלה, מאיזושהיא הצגה שהוא שיחק בה פעם.

DARK ANGEL14

New member
אני אישית../images/Emo15.gif

לא רואה את זה
... אבל בכול אופן אלן כן היה בשמלה- לא בהצגה אלא בסרט מייקל קולינס (אם אני לא טועה
)

Silly LoveSong

New member
ויש לי עוד שאלה קטנה...../images/Emo3.gif

קראתי כאן שלעיתים קרובות משדרים סרטים שלו ב-TCM. מישהו יכול להודיע בפורום לפני שישדרו איזשהו סרט שלו? אם כן, אודה לו מאוד!! כמו כן מצורף ציור שעשיתי הלילה.. אחרי מסיבת סוף-השנה (חזרתי מהמסיבה ב-2 בלילה וביליתי את שארית הלילה בציור הציור הזה..
ישנתי משהו כמו חצי שעה, ואח"כ באתי לבית הספר לקחת את התעודה. ואני לא מתחרטת על זה בכלל..!
! זהו רק קלוז-אפ, כי הגלימה שעשיתי לו יצאה זוועה
. בקרוב עוד פאנארטים של סנייפי וציורים של אלן..

inbal145

New member
גאד זה פאקינג מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

+
מאיפה הכישרון הזה

DARK ANGEL14

New member
אממ../images/Emo15.gif

אני משתדלת להודיע בכל פעם שמשודר סרט של אלן
... והציור יאפה מאד- את מוכשרת (תכניסי אותו לגלריה שלנו
)

DARK ANGEL14

New member
שלום לך../images/Emo70.gif

וולקאם
נשמח אם תשארי בפורומנו <הקטנטן> ותקחי בו חלק
אלן בהארי פוטר-גררררררררררררררררררררר
והוא באמת אחד מהשחקנים הבודדים שהצליחו להעביר את הדמות מהספר לסרט
והוא שחקן מוכשר בהחלט.

La Vicomtesse

New member
למה קטנטן?../images/Emo54.gif

הגודל אמנם קובע, אבל לא כאן. הפורום אמנם צנוע, אבל משובח עד מאוד. וקניתי וילון חרוזים מעץ בכניסה לחדר שלי והוא יפה יפה יפה! מה קשור? לא קשור! מישהו אמר משהו? אני בטח שלא......

DARK ANGEL14

New member
חיחיחי../images/Emo15.gif

תתחדשי
ואת צודקת הפורום באמת משובח (WTF?!)
ושולט

3נטוש

New member
צודק בהחלט!

פורמנו המשובח אך הקומפקטי .... תתחדשי אני מקווה לקנות וילון עם לבבות לכניסה .... מאיפה קנית?

למעלה