שלום לכולם

PinkWin

New member
שלום לכולם../images/Emo9.gif

אני חדשה בפורום. רק היום גיליתי אותו.... יש לכם אולי עצות להביא לי לגבי מקומות עבודה שנחמד לעבוד בהם? =] יום טוף לכולם

angel202

New member
../images/Emo42.gifבאיזה אזור?

אני יודעת שב HOT מחפשים עובדים דחוף זה כולל קורס של חודש וחצי אח"כ עבודה במשמרות - כל יום או מהבוקר עד צהרים או מצהרים עד ערב משכורת בסיסית + עמלות המשכורת בסביבות ה 4 אם תרצה פקס או טלפון תגיד ...

angel202

New member
תגיד=תגידי...

או ש אני יודעת שמחפשים בדיוטי פרי תמיד בתקופה הזו עובדים לקראת הקיץ... זה תחקיר ועניינים כולל הסעות מהבית ועבודה בשעות לא שגרתיות (הכוונה לאמצע הלילה) וביום תבררי זה נשמע אחלה לעבוד שם אם מתאים לך ואת לא לומדת...

Reznik

New member
הקורס של חודש (3 שבועות+-)

המשכורת משכורת מינימום 19 לשעה מתחייבים על לפחות 3 משמרות ערב בשבוע והמשמרות נעות בשעות שונות ומשונות מ7 בבוקר ועד 14 ומ15 עד 22 ומ20 עד 2 בלילה ועוד כל מני שעות משונות

angel202

New member
../images/Emo42.gifתלוי באיזה מחלקה מדובר וגם...

אם העבודה עד שעות מאוחרות יש הסעות אל דאגה !

PinkWin

New member
../images/Emo51.gif רבה רבה על התגובות

אם אפשר לקבל בבקשה מספר טלפון או פקס כמו שangel202 הציעה..... וד"א אני בת.... אתם יודעים אולי מה הדרישות? לצערי אין לי תעודת בגרות מלאה ואני עכשיו משלימה. יש בעיה עם זה ב HOT? תודה רבה!

angel202

New member
אז ככה ...

הפקס הוא 03-9272888 צריך לפקסס קורות חיים בצירוך מכתב שאתם מעוניינים לעבוד ו טלפון כמובן אם לא חוזרים אליכם ... בכל מקרה יש הרבה הודעות בעיתונים יש כל מיני סוגי עבודות אגב אם יש בנים אז יש אחלה ג'וב של טכנאים מקבלים אוטו והכל שיהיה בהצלחה אשמח לשמוע מה נסגר איתם טל

angel202

New member
לא ידוע לי על דרישות מסוימות ...

שצריך תעודת בגרות או משהו כזה אבל מקסימום יש בעיתון כל שבוע הודעות תתקשרי ותשאלי בכל מקרה תפקססי לפקס...

angel202

New member
העבודה HOT....

העבודה מגוונת בהרבה מחלקות למשל... מחלקה שבה עונים לקוחות שרוצים לעזוב את הכבלים הדיגיטלים לטובת מבצעים של חברות אחרות מחלקה של מענה סיוע ושירות טכני מחלקה של לקוחות חדשים וכו'...

למעלה