שלום לכולם

FrenchVanilla

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

רציתי לדעת האם לדעתכם או מניסיונכם, מצב של לחץ בחיים האישים (עבודה, לימודים וכיו"ב) יכול לגרום לכך שיחול שינוי בתחושה שלנו כלפי בן הזוג.. ובמידה וכן - כיצד נדע האם השינוי בתחושה הוא אמיתי, או שסתם עקב הלחץ.. ואולי קצת רקע לשאלתי - אני אחרי זוגיות נפלאה של שנתיים עם בן זוג תומך ואוהב שיום אחד, באמת משום מקום, קם ואמר שהוא אוהב אותי נורא אבל נראה לו שהוא לא מאוהב יותר. עברו חודשיים מאז הפרידה ואני יודעת שהוא עדיין מבולבל ולא יודע מה לעשות עם עצמו, אבל עדיין כל הנושא עצמו תמוה בעייני. כיצד קמים בוקר אחד ופתאום זה מה שמרגישים...האם יתכן שאכן הלחץ שעבר עליו היווה כזו השפעה?? תודה, וחג שמח לכולם!!

שינוי ברגשות הינו תמיד אמיתי

השאלה היא אם הפרשנות לשינוי מצביעה על הסיבה האמיתית או על "תירוצים". לחץ בהחלט גורם לאדם להתמקד "בצרות שלו" ולהתנתק רגשית מאחרים, פשוט בגלל קיבולת רגשית מוגבלת. לפעמים אירועים טראומטיים גורמים לחשבון נפש ורצון לשינוי. מאד אינדיוידואלי העניין. רק עם חברך תוכלי לברר את הדברים לאשורם. בהצלחה.

seeyou

New member
French Vanilla or French Kiss

מערכת יחסים זה דבר מורכב כמו במחלות יש סימנים-אבל לרוב מתעלמים עד שכואב... עברו חודשיים מאז הפרידה והוא לא חזר עליך? מה זה חשוב מה גרם להחלטתו? את במצב נתון ולדעתי תמשיכי את החיים - הוא שייך לעבר... בהצלחה יוסי

למעלה