שלום לכולם

טרופית

New member
שלום לכולם../images/Emo9.gif

אני יודעת שכבר היו פול שרשורים על פורים...אבל אני צריכה עזרה דחופה , ואם אני אשרשר בישנים אז לא יראו אותו
אז בבקשה אל תמחקו...זה באמת דחוף לי. אני וחברה שלי החלטנו להתחפש לחיפושיות (אדומות) אז החלטנו ללבוש חצאית מיני שחורה, ועליה להדביק מדבקות אדומות (אנחנו מודעות לכך שזה הפוך- חיפושית אדומה עם נרודות שחורות) וחולצה שחורה עם נק' אדומות גם כן...וגם גרביונים רשת כאלה. עכשיו, השאלות שלי הן ככה: 1. שווה לקנות גרביוני רשת ב-40 שח?! זה נשמע ממש יקר לגרביונים... ושמעתי שהם נקרעים ממש מהר. 2. מה אפשר להוסיף לתחפושת שתראה מקורית ומלאה יותר? 3. כל רעיון או עצה תתקבל בשמחה
תודה לכל מי שיעזור!!!

The real beauty

New member
בקשר לגרביונים

גמני קניתי גרביוני רשת.....לא נקרעות מהר! שוות ביותר!

גרבניום ב40 שקל לא יקרעו מהר.

גרביונים ב20 שקל עלולים. לגבי התחפושת. חובה שתעשו לעצמכן מחושים. קחו מנקה מקטרות אדום ופונפון שחור או ההיפך ורצוי גם כנפיים... יש כנפי-חיפושית מוכנות למכירה. חג שמח.

תגובה...

תראי....יש כאלה שעולות 18 ..לא בדקתי אותם אבל הם בטח באיחות ממש גרועה....ויש כאלה שאולות יותר והם יהיו באיחות מצוינת! אני למשל קניתי בפורים שנה שעברה בסופר פארם גרביוני רשת בערך ב40 והם ממש מצויונות.....אבל אני חושבת שעם את רוצה את הגרביונים רק לפורים אז תחפשי ביותר זול....את האלה ב18 ראיתי בחנות "אודם" בקניון מלחה בירושלים.... לדעתי תקנו ריסים שחורים כאלה מפלסטיק ותשימו...

Adi15

New member
../images/Emo26.gif

השאלה היא כמה שימושיות יהיו לך הגרביוני רשת לאחרי פורים... אם תשתמשי בהם- אז זה לא כזה נורא 40 שקל, אבל אם זה רק לפורים עדיף לקנות אותם בחנויות הזולות בלא יותר מ20 שקל ואת השאר להוציא על הדוגמאות שהחברה כבר נתנו כאן
קשת לשיער, ריסים מלאכותיים, כנפיים...

למעלה