שלום לכולם

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

גמאני מחפשצ עבודה מזה זמן מה... לא יודעת אם אני מוסיפה כאן הודעה מתוך רצון למצוא חברים/אחים לצרה (צרת רבים נחמת טפשים...) או כדי להיעזר במשתתפי הפורום השונים. ראיתי שביקשתם מאנשים להעלות קורות חיים - אז אני מעלה, ללא פרטים מזהים, כמובן. אודה לכן על עזרה, תמיכה וכו'...

niya

New member
מה שעוד הייתי רוצה זה לשמוע

על גובה המשכורת שכדאי לבקש בראיון עבודה - כל אחד אומר משהו אחר, ולי ממש אין מושג כמה מבקשים... תודה!

orom

New member
גובה המשכורת

תלוי בתפקיד אליו את מועמדת- האם זהו תפקיד ניהולי, האם זהו תפקיד זוטר בארגון. בקיצור- לאיזה תפקידים את פונה?

orom

New member
קו"ח נראים בסדר גמור

רק שכדאי לצמצם אותם לדף אחד- אולי להקטין את הרווחים. פשוט הם מאוד ארוכים.

niya

New member
בעיקר תפקידים ניהוליים

אבל חיפשתי באתרים שונים ודירוג השכר הור בעיקר להיי טק. לא ממש ברור לי כמה אני צריכה לבקש על חצי משרה בתפקיד ניהולי (לא מאד בכיר). היום הייתי בראיון ואמרתי שנראה לי בסביבות ה- 4000 ש"ח כי זה היה השכר באחד התפקידים האחרונים שלי, רק שמאז עברו כשנתיים. אז כמה לבקש על תפקיד ניהולי במשרה מלאה ובחצי משרה? אני לא מחפשת סכומים מדוייקים אלא בין לבין. תודה

niya

New member
דווקא חשבתי שקורות חיים אמורים

להיות לא יותר מדי מצופפים. אמרו לי שעד שני עמודים זה בסדר. וכל זה אחרי שהורדתי כמה משרות...

orom

New member
קו"ח לא אמורים

להיות צפופים, פשוט לתחושתי הם היו מעט ארוכים אבל בהחלט אפשר להשאיר אותם כך.

orom

New member
מצ"ב קישור

לסקר שכר שלא רק בתחום הייטק. אולי שם תמצאי את התשובה למה שאת מחפשת- התשובה לשאלה שלך היא נגזרת של התעשייה בה את מועמדת- פיננסית, מלכ"ר, צבא ועוד. דבר נוסף שמשפיע הוא מקום העבודה- אזור ת"א או אזור ב"ש או איזור חיפה. תלוי גם אם יש לך כפיפים או לא... בקיצור- יש הרבה פרמטרים שמשפיעים ועל כן אני מקווה שהקישור המצ"ב יעזור לך.

למעלה