שלום לכולם

esperansa

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

ראשית כל עליי לציין שהפורם הזה הינו פורם מדהים ומהנה במיוחד, נכנסתי לפורם כך סתם, ונהנתי לקרוא חלק מהתגובות שלכם. וכעת אציין בפניכם את הבעייה שלי. היום אני למעשה קיצת פגועה, בעקבות דברים שמשהו אמר לי, מה בדיוק?, זה לא כל כך חשוב. אך בכל זאת אני ממש פגועה מזה, וכבר חצי יום, אני רק חושבת על זה, וזה ממש אוכל אותי. שאלתי היא, כיצד אפשר להתגבר על מצב שמשהו פוגע בי במילים ממש מעליבות. אשמח לקבל תגובות. esperansa

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מה אפשר לעשות? -להזכיר לעצמך ששום דבר שקורה לך הוא לא אישי נגדך -לשלוח לעצמך אהבה וגם לאדם שפגע בך. כן! כן! -לסלוח לו. למה לסלוח לו? כי את אוהבת את עצמך. כי את לא רוצה לאגור טינה וכעס. זה מה שאני הייתי עושה....אני משערת שתקבלי גם עצות אחרות מאנשים אחרים, עם חיים אחרים

איפה שהיתה הפגיעה ....

שם יש חוסר בקבלה עצמית ואהבה... מה שהצד השני אמר זה עינינו, זה איך שהוא רואה את העולם ואותך וזאת לא דווקא האמת...אל תקחי את אישית, ותנסי לאהוב דווקא את החלק הזה שפגוע אצלך.

יש לך טעות לוגית

הטעות היא "מישהו פגע בי" כי אין דבר כזה. אין לאדם אחר כוח לפגוע בך .. אלא אם את נותנת לו כוח, כלומר בוחרת להיפגע. הוא אמר מילים .. אז ? אם הוא היה אומר לך את זה בשפה שאת לא מבינה עדיין היית נפגעת? סביר להניח שלא כי לא היית מבינה את המשמעות. הוא אמר לך משהו. את מסכימה איתו? אם כן.. מצויין. לכי ותעשי שינוי! ואחרי זה תגידי לו תודה שהראה לך משהו חדש. אם לא.. מצויין. כי הרי שהוא טועה, נכון? אם מישהו רואה אותך בדר מסויימת, זה אומר שזה באמת ככה? או שזאת רק ההסתכלות שלו שהיא ככה? למדי לעשות את ההפרדה ולמשול בעצמך. אל תתני לאנשים ולנסיבות כוח עליך שאין להם ותראי שליטה עצמית אמיתית מהי.

esperansa

New member
תודה רבה לכל התגובות המרשימות |חיבו

שכמובן לקחתי חלק מהם לתשומת ליבי וחלקם כבר ידעתי מראש. אך כנראה שאתמול היה לי קיצת קשה ליישם את הדברים שנכתבו, והיום הכל כבר נראה אחרת והרבה יותר טוב. הרי הרוחניות שבי היא שתגבור על כל המכשולים ועל כל אלה שמנסים להכשיל אותי לשווא. טוב אז להתראות לבנתיים ושבת שלום
ESPERANSA

למעלה