שלום לכולם

CIRCUS CAT

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

אני יסמין בת 16.5 מבת-ים. אני צמחונית כבר 10 שנים וטבעונית בערך שנה וחצי. אממ...אני אשמח להצטרף לפורום ובנוסף יש לי מתכון לקציצות טופו טעימות טעימות (מתכון של אמא)
מצרכים: -קובית טופו (הנמכרות בוואקום) מפוררת עם היד (אממ אפשר גם לגרד על פומפיה אבל עם היד יוצא יותר טעים:)) -תפוח אדמה אחד מגורר על פומפיה. -בטטה אחת קטנה מגוררת על פומפיה. -בצל אחד מגורר על פומפיה. -קישוא אחד מגורר על פומפיה.
אפשר להמיר את הבטטה בגזר ובעצם אפשר לעשות עם כל ירק שאוהבים. אופן ההכנה: לערבב ביד את כל המצרכים להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ולהוסיף לעיסה לאט לאט פירורי לחם עד שהיא לא מתפוררת כשעושים ממנה קציצות (מצטערת שאין כמוייות מדויקות). מהעיסה יוצרים קציצות קטנות ומטגנים עד שהן משחימות.
יסמין

tali_le

New member
../images/Emo142.gif ברוכה הבאה!!

ברוכה הבאה לפורומנו הקט (טוב נו, הענק) והחביב! תודה על המתכון - הוא יצטרף למאמרי הפורום יותר מאוחר!! ואת מוזמנת להצטרף אלינו לדיונים, שרשורים, צ'אטים, מפגשים ועוד עניינים צמחוטבעונים למהדרין!! טלי

CIRCUS CAT

New member
תודה על הקבלת פנים ../images/Emo23.gif

ולירן,לא אי אפשר לבשל כי הן יתפרקו...
אפשר פשוט לאחר הטיגון לשים אותן על נייר סופג וכך לספוג את השמן המיותר כמה שאפשר...
יסמין

yaeltal

New member
אפשרות נוספת

שנראה לי שתתאים גם פה- אני בד"כ מברישה את הקציצות בקצת שמן משני הצדדים (עושה בהתאם קציצות שטוחות ולא עגולות) ואופה בתנור..

למעלה