שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo9.gif

היי , שאלה לי ... אני בשבוע ה 39 ועשיתי השבוע בדיקת דם (כימיה) שמראה כי החומצה אורית קצת גבוהה - הווה אומר חורגת מהנורמה עד 6.1 ושלי היה 6.6 . לחץ הדם שלי הכי גבוה היה 130/80 והאחרון היה בסדר 110/75 שלחו אותי לבדיקות חוזרות - וכמובן מעקב שלא יוביל לרעלת הריון . חלבון בשתן לא היה והספירת דם טובה . - קראתי על מחלת גאות (סובלים מתפקוד תקין של הכילייה- לא עלינו) אבל לפי מה שהבנתי החומצה אורית שלהם גבוהה בדם והם נדרשים לעשות דיאטה מסויימת - והומלץ להם על תה סרפד לניקוי הכליות. השאלה שלי היא זו - אני שותה חליטת עלי פטל - ורציתי לדעת האם מותר לי חליטת עלי סרפד ? כמה כוסות ליום ? האם זה יכול לעזור? ואם יש עוד הצעות אשמח לשמוע ... ועוד משהו דרכים טבעיות לזירוז לידה (רוצה שהוא יצא) תודה

שלום ללחוצה

קודם כל ברכותי לסיום הריון ולידה קלים ובריאים. שנית, ציינת ש"קראת" על מחלת גאוט, מדוע לא התייעצת עם הרופא שלך? יש תרופות שונות לסיוע במצבך, הן מתחום רפואת הצמחים, הרפואה הסינית וההומאופתיה. אך באופן חד משמעי יש לקבל אותן ממטפל שיתאים לך אותן במדוייק, ויהיה גם זמין במהלך הלידה ואחריה. אוכל להמליץ לך על מטפלים טובים בתחום זה, במסר, אם תרצי. מזל טוב וכל טוב שרון

היי שרון

תודה על הברכות ועל הרצון הטוב לעזור . בנוגע למחלת גאוט קראתי עליה אבל חס וחלילה אין לי אותה . אני רק אומרת שהחומצה אורית שלי קצת גבוהה , ואני שואלת האם מותר לאישה בהריון לשתות חליטת סרפד כי הבנתי שזה משתן ומנקה את הכליות ושלפוחית השתן מה שיכול לעזור במקרה של חומצה אורית גבוהה בדם. ואם מותר , אז כמה כוסות רצוי לשתות ליום ? ואיזו כמות לשים מהחליטה? המון תודה

רפי אם כל הרצון הטוב לעזור אז ..

ממש לא עוזר . סתם בשביל הידע חומצה אורית קשורה לכליות ולקראת סוף ההריון יש חשש לרעלת הריון בגלל זה אני במעקב כדי למנוע - מה לעשות בהריון ישנם שינויים פיזיולוגים . שאלתי על חליטה של סרפד כי הבנתי שזה מנקה חומצה אורית ורצוי שאני אקח רק לא יודעת אם מותר בהריון . וזה הכל סתם עצה כמטפל תראה את כל הצדדים ואל תסיק מסקנות . תודה בכל אופן

רפי עשת

New member
הצעתי לך כאדם, לא כמטפל + הלוואי

נצליח כולנו להיות בני-אדם ולא חיות, בכל שלב + הלוואי יעזרו לך!!

מאיר72

New member
קראת סוף ההריון מותר לשתות חליטת

עלי פטל, סרפד ועוד כמה וכמה דברים שאסורים בזמן הריון, אבל לקראת סוף ההריון הם מותרים (כמו צמחים משתנים, משלשלים ועוד כמה). הריון קל ונעים, והמון מזל טוב.

למעלה