שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo9.gif

שלוווווווווום אני גל,בן 17.5 מירושלים ואני המנהל החדש של הפורום [אני מנהל גם את פורום ג'נט ג'קסון
אתם מוזמנים
] כתבתי בפורום עוד בימים שלפני ההופעה בשנת 2005, ובתקופת האלבום MD. מיי יתן שהפורום יחזור לימיו הפעילים והעמוסים עם קהילה חברותית, וקלי תמשיך להפציץ, ותחזור בענק עם האלבום החדש. שההיסטריה שהייתה סביב האלבום המדהים Breakaway תחזור על עצמה בגדול
אני מבקש מכם לפני שאתם כותבים לשים לב לתקנון הפורומים, ולשמור על החוקים בו: שמרו על אווירה נעימה בפורום, המנעו מקללות, המנעו מפרסום קבצים/הורדות לא חוקיות, שמרו על הסדר בפורום וכו'. אני מאחל לכם המשך גלישה נעימה בפורום,

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifיששש הפורום ניצל ../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif

קודם כל, כל-הכבוד שלקחת אחריות להיות המנהל של הפורום
תהנה בפורום המאגניב שלך
אה, ואני רז... נעים מאוד! אמממ ובקשר ל : "המנעו מפרסום קבצים/הורדות לא חוקיות", אני בטוח שתהיה קצת סלחן בנוגע לזה

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

יאי מלא עושים קאמבקים
אנ זוכר אותך לפי הכינוי
זאת את שיודעת אנגלית ממש טוב בגלל שגדלת בסביבה של דוברי אנגלית, או שאני מתבלבל עם מישהי אחרת?
בכל מקרה אני רז למקרה ששכחת או שלא ידעת

חח אני זוכרת, אל דאגה ../images/Emo13.gif

חחח אני יודעת אנגלית כי זאת השפה בבית, אני מניחה שאתה מתכוון אליי חח..
אוהו, לא הייתי פה יותר מדי זמן];

Because Of May

New member
הו, המון המון בהצלחה! D:../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

+
באמת, הלוואי והפורום יחזור לפעילות שגרתית כמו פעם :). שמחה מאוד שמישהו לקח את העניין לידיים
. וכמובן, אני מאחלת לך המון המון בהצלחה!
.

למעלה