שלום לכולם!

invisible touch

New member
שלום לכולם!../images/Emo85.gif

היי כולם! אני שאפי, התגייסתי יום חמישי שעבר, וכבר יום חמישי הזה בעטו אותי מצה"ל. יום שני יש לי וע"ר וכנראה בועטים אותי על 21. אני ממש מאוכזבת, מעצמי בעיקר. הייתי בקורס מ"כיות שהיה בשבילי מקום ממש טוב וגבוה להיות בו, ממש נהנתי והתחברתי עם כולם, אבל כנראה שנפשית לא כ"כ הצלחתי להתגבר...זה היה קורה במוקדם או במאוחר. בכל אופן, מהמקום הגבוה הזה, נפלתי למקום הכי שפל שהייתי בו. אוף. כל מקרה, חשוב לי לשרת, וכנראה הדרך היחידה [וגם היא לא ממש בטוחה] היא להתנדב, אבל לצערי אני מרגישה כמגששת באפילה בכל מה שקשור להתנדבות. עברתי פה ושם על מאמרים וקישורים והודעות שיש בפורום, אבל עדין מרגישה שאני לא מבינה. אני ממש אשמח אם תוכלו להסביר ולהבהיר לי...איזה תפקידים מעניינים יש, מה כדאי לומר בוע"ר ביום שני, כדי שאולי לא יקבעו סופית 21, אלא אולי אי התאמה או משהו...ז"א איך אני יכולה לנצל את העובדה שכבר התגייסתי כדי לזרז את כל עניין ההגשת בקשה וכו'. הבנתי גם שניתן להגיש בקשה רק עד גיל 20 [לבנות], מה שאומר שזמני קצררר...כי אני כבר בת 19=\ [התגייסתי מאוחר]. אשמח לקבל כל תשובה וכל פרט קטן שיוכל לעזור ולהעשיר לי ת'מידע... תודה! שאפי.

Tomak19

New member
מתנדבים יכולים לקבל כל תפקיד

טוב נו, חוץ מסיירת מטכ"ל :0)

Dizen

New member
היי שאפי ../images/Emo13.gif

אני לא בטוחה שהבנתי בדיוק מה קרה- "בועטים" אותך על רפואית או נפשית
כשתעני על זה, יהיה לי הרבה יותר קל להתייחס
בקשר לתפקידים- מציעה לך להכנס לקישורי הפורום לאתר "עולים על מדים", יש שם רשימה של תפקידים שדורשים מיונים. אם יש לך עוד שאלות- אנחנו פה
אין לי זמן

למעלה