שלום לכולם

דר רשע

New member
שלום לכולם ../images/Emo85.gif

אני מתגורר בבריטיש קולומביה שבקנדה, מקום זה ידוע כמושבם של דובי הגריזלי הרבים שחיים במדינה. אני גר במקום מזה שנתיים ועם הזמן למדתי להתיידד עם הדובים, עד כדי כך שבשנה האחרונה הנני מגדל 2 דובי גריזלי חמודים שאספתי במורד הכביש בהיותם גורים (ממין זכר). משדובי הגריזלי שברשותי הגיעו לבגרות מינית, אני שם לב לתופעה מוזרה ואף מדאיגה יש לומר. זה החל לפני כשבועיים, ישבתי להנאתי במרפסת וצפיתי בפתיתי השלג המכסות רכסי הרים וגבעות, אך מה שמשך את עיני מכל, היו אלה 2 דובי הגריזלי בפוזות שלא היו מביישות סרט פורנו רך. יש לציין כי ניסיתי לשחרר הדובים לטבע מס' פעמים, אך נתקלתי בסירוב חוזר ונשנה מצד הדובים, משום מה הרגשתי כאבים חזקים באחוריים בכל פעם שניסיתי לעשות זאת מחדש. האם לדעתכם זוהי תופעה מוכרת אצל הדובים? האם הדובים שלי הם דובים גאים? אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. תודה

ז י ק ו

New member
אני פשוט חושב שאתה חיי בסרט..

הסיפור שאתה מספר פה נשמע מאד תמוה ולא אמיתי בכלל. דובים (בעלי חיים) ועוד מסוג גריזלי לא יכולים לחיות בשבי ובטח לא כחית מחמד אצלך בבית/בחצר.. אם את הסצינה הזאת ראית בגן החיות אז אכן כן.. הדובים כנראה גאים. ואם את הסצינה הזאת ראית באיזה סרט כחול עם בעלי חיים - אשרייך... אבל הסיפור כבר מעורר בך יצירתיות גדולה
חזק ואמץ דוקטור..

stefan10

New member
זיקו איך שהוא כתב...

"חשתי כאב באחוריים" ראיתי שזה סיפור מתיחה..חחח..

דר רשע

New member
זה שאני חי בסרט

לא אומר שאני תלוש מהמציאות. אגב, מאיזה זן של דובים מבוסס הפורום הזה?

דר רשע

New member
מה זאת אומרת איזה סרט?

הסרט עוסק בדובים גאים כמובן זו לא הפעם הראשונה שאתה שוכח סרטים שבהם השתתפת

sabih

New member
לא דובים

ולא יער. זין ואומנות אחזקת ה... אאוץ'...

stefan10

New member
פורום הדובים הזה מכיל פרטים

מהסוג הנדיר והמובחר והגאה בעצמו ..בכל אופן אני כך זה לשאלת "דר רשע" איזה סוג פורום אנו??

למעלה