שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo80.gif

הבת שלי היתה מונשמת במשך חודש וחצי היום היא בת חודשים מתוקן ויש לה בעיה עם הקול בקושי שומעים אותה שהיא בוכה הקול שלה מאוד צרוד. רציתי לדעת עם משהו ממכם נתקל בבעיה הזו?

../images/Emo65.gifבוקר טוב לבנת../images/Emo39.gif

יש לי כמה שאלות כדי להבין קצת יותר טוב. האם הבת שלך עדיין בפגיה ורק עכשיו "השתחררה " מההנשמה , או שהיא כבר בבית? ולמה אני שואלת.....אם רק עכשין הוציאו לה את הטובוס , אז סביר להניח שיקח מס' ימים עד שהקול יחזור לעצמו, כי הרי עם הטובוס אי אפשר לשמוע אותם. גם מאור שלי היה מונשם במשך חודש וחצי , והיה בפגיה 3 חודשים, זה היה נורא ואיום לראות אותו עושה פרצופים של בכי וכאב ואי אפשר היה לשמוע אותו. נשמח לקבל ממך קצת יותר פרטים, על הלידה משקל וכו'. גלי כל שנבקש לו יהי...

|הי!../images/Emo80.gif

בזמנו כתבתי לכם את הסיפור לידה של גיא אז אולי חלקכם זוכרים. לא יוצא לי לכתוב כאן הרבה כי יש לי בעיה עם המחשב ולא תמיד אנחנו מצליחים להכנס לאינטרנט. גיא נולדה בשבוע 25.5 במשקל 740 גר'. היתה במצב מאוד קשה עברה ניתוח הרניה, דוקטוס, ליזר בעינים, זיהומים קשים, בלי סוף, מחלת ראות וכו... היתה מונשמת חודש וחצי. היום אנחנו חודשים בבית וחוץ מאינהלציה, צרידות וחוסר שינה הכל בסדר. היא מרימה יפה את הראש ולפעמים מתהפכת מהבטן לגב במיוחד שהיא עצבנית. אבל הצרידות שלה מאוד מתרידה אותנו אין שום שיפור מאז שהיא יצאה מהפגיה. בהצלחה לכולם גיא ולבנת

ברוכה הבאה

מה שלום גיא באופן כללי? איזה שבוע נולדה? מה משקלה כיום? בנוגע לשאלתך, באמת שמתי לב שאיה הופכת צרודה מאוד מהר, אבל היא כבר בת שנה (כרונולוגי) והונשמה אגרסיוית "רק" 7 ימים, כך שרוב הסיכויים שאין קשר. תמיד שווה לשאול מומחה, אבל אולי באמת מדובר על שרידי שריטות של האינטובציה? אולי עוד שבוע- שבועיים שלושה זה יעבור? מחכים לפרטים, אורן

לבנת, הי.

קראתי את השאלה שלך, וחיוך קליל התפשט לי על הפנים... אז למה חיוך? אחד התאומים שלי היה מונשם בפרק זמן כמו שציינת, משהו כמו חודש וחצי (אני כבר לא זוכרת בדיוק..) ופשוט לא שמענו את הבכי שלו! כשהשתחררנו מהפגייה, קנינו אינטרקום, ואפילו איתו בקושי הצלחנו לשמוע אותו.. הרופא אמר שההנשמה השפיעה על מיתרי הקול (הוא היה מונשם בצורה אינטנסיבית מאד, לפחות בהתחלה), ושזה יעבור.. והכי חשוב - כיום הילד צורח בצורה כזו שאנחנו מתחננים שיפסיק........... (הוא בן שנתיים ושבעה חודשים) - אז לא לדאוג. בסופו של דבר אתם תבקשו ממנה להנמיך את הקול..

מצטרפת גם...

בת-אל הייתה מונשמת כחודשיים וחצי בלחצים גבוהים. במשך כמה חודשים טובים לא היה לה קול. היום היא לא מפסיקה לדבר לצרוח ולשיר (בת4). אז סבלנות והכול הקול יסתדר.

shirar1

New member
מצטרפת גם...

גל הונשם במשך יותר מחודש וההשפעה של זה על מיתרי הקול היתה ארוכה. בשנתיים הראשונות הוא היה מאד צרוד ואח"כ כשהוא התחיל לדבר הוא רק לחש. הקלינאיות תקשורת הרגיעו אותנו שזה מההנשמה ויעבור עם הזמן. ובאמת היום (כמעט בן שלוש), קשה לשמוע מה מישהו אחר אומר בבית מרוב דציבלים.

ולי נשאר רק לאחל ../images/Emo107.gif../images/Emo95.gif

ברוכה הבאה, ושהכי חשוב שתהיו בריאים
שנשמח לענות על כל שאלה
ותתגדל מהר - הקטנה ולשלוח לנו תמונות ומהר
אמא של עופרי

קרן פ

New member
אין לי תשובה, רציתי רק להגיד ברוכה

הבאה ולאחל הרבה בריאות בהמשך,
קרן

למעלה