שלום לכולם

maya200404

New member
שלום לכולם../images/Emo8.gif

אני חדשה וחשבתי אולי זה הפורום המתאים.אני עובדת כשלושה חודשים בעמותה לנפגעי נפש ונכים.שם אני עובדת כמזכירה. מדובר על עמותה שקיימת מזה שנתיים,ורק לפני 3 חודשים סידרו לעצמם משרד והתארגנו.מדובר על איש עסקים עצמאי שמעסיק עוד 5 עובדי צוות,שאת רובם אני לא פוגשת במשרד.הם עובדים מחוץ למשרד בענייני יחסי ציבור שונים. העמותה מארגנת מדי פעם טיולים למקומות שונים בארץ שמיועדים לנכים ומוגבלי נפש שרובם חיים בהוסטלים וכו'. ידיד שלי שהולך מדי פעם לטיולים הללו סיפר לי שבטיול האחרון,בדרך חזרה לת"א באוטובוס,סיפרה להם הבחורה שאחראית על התחום החברתי בעסק,על טיול לאילת שיהיה בעוד כשלושה שבועות. נורא נפגעתי מעצם העבודה שלא יידעו אותי על כך. מן הראוי שמזכירה תדע על הפעילויות ושאר הארועים המתוכננים לא? כדאי לדבר עם הבוס על זה? הרבה תודה.

הצטלבות

שלום רב נראה לי שמה שאת מתארת הוא פגישה של שתי נקודות חולשה. האחת אישית והשנייה ארגונית. מבחינתך, באופן אישי יש כאן הזדמנות לשני סוגים של בדיקות ואולי גם יבואו מתוך זה שיפורים. נתחיל בפן הארגוני - זה ברור שצומת עשייה ותקשורת בארגון צריכה להיות מיודעת ומעורבת בכל הנעשה והאירוע המדובר הינו איתות על צורך בבדיקת תהליכי תקשורת ושיתוף פעולה. לפעמים דברים חומקים מבין האצבעות כי הארגון בתחילת דרכו ואין עדיין נוהלים והרגלי עבודה מסודרים ואז חשוב לתפוס מצבים שכאלה ולתקן את הנדרש. אני מניח שלא היה כאן עניין אישי, לא מידרו אותך כדי שלא תדעי אבל את קיבלת זאת כניסיון לא לשתף אותך על כל ההשלכות האישיות שנובעות מכך ובכך ניתן לזהות את הנקודת הרגישות האישית שלך. האם את מכירה את עצמך כאדם שחושש שלא יהיה בתמונה, שמישהו יתעלם ממנו ? האם את מכירה את הרגישות הזאת אצל עצמך הרי שיש לך עבודה עצמית לעשות כאן. מקווה שהועלתי יום טוב, אמיר דרור

למעלה