שלום לכולם...!

0 Just Me 0

New member
שלום לכולם...!../images/Emo8.gif

קודם כל, יש לכם כאן אחלה פורום... חוץ מזה יש לי שאלה.. ידוע לי שלאריק איינשטיין ושלום חנוך יש שירים פסיכודליים,והיות ואת רוב השירים שלהם אני מכירה מסתבר שאני כנראה לא יודעת לזהות אותם(למרות שאני חובבת לא קטנה של הז'אנר).. בכל אופן אשמח אם תתנו לי שירים פסיכודליים שלהם...

country joe

New member
הטרילוגיה

איינשטיין וחנוך הוציאו בסוף שנות השישים ותחילת השבעים (לא בטוח לגבי התאריכים) 3 אלבומים עם הצ'רצ'ילים כלהקת ליווי: פוזי, שבלול ופלסטלינה. שלושת האלבומים האלו הם יצירות מופת של פולק-רוק פסיכדלי. אל תצפי למשהו מיינד-בלווינג או טבול ב- LSD, אבל כן תצפי למלודיות כובשות, עבודת גיטרה נהדרת והרמוניות נהדרות. נדמה לי שיש הוצאה של 3 האלבומים האלו בקופסא אחת, כנראה שווה ביותר.

שבלול בקופסא

כמי שאוחז במשולש המופלא הזה המכיל את (לפי סדר הוצאת האלבומים המקורי): פוזי, שבלול ופלסטלינה, אני יכול להמליץ בלב שלם על השילוש הקדוש של הרוק הישראלי, שאכן יצא לפני זמן מה במהדורה מיוחדת הקרויה: שבלול בקופסה. הסבר קצר על התקופה והאלבומים ניתן לקרוא במאמר, שכתבתי על הרוק הפסיכדלי, בתחתית המאמר ישנו סעיף הקרוי: השבלול הפסיכדלי- רוק פסיכדלי בישראל, העוסק בשלושת האלבומים הנפלאים הללו

למעלה