היום בערב בואו נאמר ב-23.00 יאללה אנחנו כל הזמן אומרים שניכנס ולא יוצא כל כך לכולם.אז קדימה הערב נכנסים כולם ולמי שתהייה בעייה להיכנס אנחנו נציץ על הפורום במקביל ונעזור לו.אני מסביר שוב. הצ´אט הבסיסי של תפוז נכנסים לשם לחדר הראשי שנקרא שיחה נעימה ולוחצים ישר נכי צה"ל. ובלי שום בעייה אתה נכנס.אז מחכה לראות אותכם הערב שם ואת כולם ללא יוצא מן הכלל. ובלי הברזות מי שדופק ניפקדות נישפט על זה ויקנס בסכום שאני אחליט.חחח... שיהיה לכולנו המשך יום נפלא אני עף הבייתה... להשתמע...אורן...
כרגיל אתם לא באים ומבריזים ומי שלא בא ישפט על זה מחר ויקנס בסכוםשאני אחליט ככה נעשה לנו קופה קטנה בפורום שיהיה לנו. ואני בטוח שאתם תגיעו כולם כי לא תרצו להוציא כסף מהכיס. ענתי היה לי תענוג אמיתי לשוחח איתך עד עכשיו.שיהיה לך ולכולם ליל מנוחה...עם המון חיוך...אחלה בוקר... ולהשתמע מחר... חייב לישון יש לי יום יותר מדי עמוס מחר... עזריאל יפארש שוב הברזת מחר נסגור חשבון בטח הלכת להבריק את הסוזוקי בגלל זה לא באת...יאללה גבר שיהיה לך אחלה לילה... אורן...
אהלן גבר מה קורה. א. אני עדיין מנסה מפנטז על הבולגריות.... ב.יש לי סוזוקי?באמת?ואללה אני רק מקווה שזה אופנוע עדיף R חדש. ג.איזה מין חיית לילה אתה?כבר הולך לישון. ד.סתם אין לי מה לרשום,פשוט שיראה רשמי יותר יאללה שיהיה לילה טוב לך לענתי לברק לרות ולכל החברה הקבועים...
מה ענין הסזוקי?(מתנה לחג שאתה לא יודע בדיוק שזה מכונית או אופנוע) בענין הבלגריות, אכשיו יום ושעת האוכל מתקרבת אני יכול לפנטז מקסמום על איזה גבינה בולגרית,אחר כך שהבטן מלאה נראה. להשתמע .
וואלה אצלי הכל אחלה יום עמוס במיוחד לפניי החג רץ מהרמת כוסית אחת לשנייה כל היום ויש את הערב שגם הוא גדוש. בקשר לבולגריות אז תמשיך לפנטז רק שלא יצא לך ריר מהפה. ובקשר לסוזוקי ברור שאין לך ואני מאמין שיהיה לך הרבה יותר טוב מסוזוקי לא שאני מזלזל ברכב הזה אחלה אוטו. התכוונתי להוא שכל היום מבריק את האוטו שלו.האסימון אצלך נופל מאוחר אני מבין. ובקשר לחיית לילה אז גם חיות עייפות לפעמים אתה יודע האמת שהייתי שפוך מאד ואתה כרגיל בא מאוחר אחריי משחק דוקים.מצידי זה אחלה אבל אתמול הייתי גמור מאד. שיהיה לך המשך יום קסום...להשתמע...אורן...