שלום לכולם

PinkFreckles

New member
שלום לכולם ../images/Emo70.gif

אני חדשה בפורום
גם אני מאוהבת
בג'וני, ומטורפת
על שה"ק!! מאז שראיתי את הסרט השלישי, נכנסתי לפה מדי פעם- והגיע הזמן שאתחיל גם להשתתף
רציתי קצת להתבכיין על ביקורת שטותית וכוזבת שקראתי במעריב
... "לא סוף העולם" - "במקום מנוול מצולק ושטום עין שמשפד מלחים סוררים על האנקול שיש לו במקום כף יד ואוכל עוברים של לווייתנים לארוחת בוקר, קיבלנו שודד מטורזן ומנייריסט שנראה כמו פרסיליה בים הקאריבי." - "ב-168 דקות של סרט, לא קל להגיע למערכה האחרונה עם אוויר בריאות. "קאריביים 3" משעשע פחות מקודמו, וגם מהונדס דיגיטלית מעט פחות. מגרעתו הבולטת לצד התסריט נותרה, כמו ב"קאריביים 2",אורכו הבלתי מתקבל על הדעת." - "גם כשדפ עושה את התפקיד שלו כמו מתוך הרגל, הוא עדיין מזריק לסרט פרצים של קלות דעת ורוח שטות (מוגזמת, לעיתים)". - "צריך רק לקוות שעד ל"שודדי הקאריביים 13: ג'ק בים האדום" ג'רי ברוקהיימר יצליח להחזיר את המותג המצליח שלו, שהפך ממהתלת פיראטים מפתיעה לאפוס הרפתקאות אימתני, לפרופורציות סבירות". - "לאור העובדה שהביקוש לפיראטים, כך נראה, לא גווע – מסופקני. אולי זה הסימן לג'ק ספארו להטיל עוגן, או במילותיו של גרי אקשטיין – "קפטן ג'ק, מה יהיה הסוף? אם אין נמל – נסה גם חוף". נכון שהוא לא צודק

limee

New member
ברוכה הבאה!

קוראים לי סיגלית, אני בת 16 וחצי מבאר שבע שתהיה לך השתלבות נעימה! ובקשר לכתבה, היא אכן מעצבנת, אבל לא צריך להתרגש ממנה יותר מדי... הרי רובנו חושבות שהסרט היה מדהים! ולכתב הזה אין שום זכותלתת ביקורת כזו על ג'וני... רואים שהוא לא מבין כלום מהחיים שלו.

שרון710

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני שרוןD: עדיין לא ראיתי ת'סרט, אז אין לי מה להגיד על הביקורת

SHaNINuSH55

New member
וולקםםם ../images/Emo24.gif

אני ממש לא מבינה את כל ה"מבקרים" שמבקרים את הסרט הזה.. זה לא סרט למבוגרים!! זה סרט לנוער.. ולכןן.. הנוער אמור לבקר את הסרט ילדים בגילאים שלנו.. קהל היעד של הסרט!! אני לא מבינה איך עד עכשיו כל מי שהעז להגיד כאלה דברים על הסרט לא הבין.. שהוא כנראה.. לא קהל היעד שלו
והסרט מושך המווןןןן צופים ומרוויח והכל.. כי בני הנוער אוהבים אותו!! אז אין מה להתרגש ולהתייחס לכל הביקורות של "המבקרים" המאד חכמים שמצאו מה לכתוב עליו..
ואממ.. השתלבות מהירה ומהנה..
חחח

סיונאק

New member
הביקורת של המבקרים

יי בובה רציתי להגיב להודעה שלך... א. שודדי הקאריביים זה לא סרט נוער לדעתי, זה סרט לכל הגילאים מילדים בני 9 -10 ועד לזקנים...זה סרט שיכול להתאים לכולם ושתדעי שרוב האנשים שהולכים אליו הם מעל גילאי 21 לפי סקר שקראתי שעשו.... ואני כן מבינה את המבקרים הם לא אוהבים את ג'וני כמונו ולמרות זאת הם תמיד משבחים את המשחק שלו שם אבל העלילה היא יותר מידי סבוכה והסרט ארוך מידי להרבה אנשים . מישהו שלא מעריץ של הסרט היה מעדיף משהו יותר קליל מזה ובגלל זה גם הרבה אנשים יצאו מאוכזבים וזה לא שבר את השיא בארצות הברית של ספיידרמן 3 כמו שכולם ציפו...לצערנו הרב. לדעתי זה הסרט הכי טוב...כי הוא הכי ריתק אותי ואהבתי שם מאוד את גק ברבוסה וגם את אורלנדו וכל הדמויות הממש ממש מגניבות שהם הוסיפו למרות שהיה כמה פאשלות עם העלילה העלילתית מידי וכל הקטע עם קליפסו שהיה כל כך כל כך מיותר בסרט... בקיצור אתם לא צריכים לתת למבקרים לעצבן אותכם, עובדה שהסרט ממש מצליח... אה וקבלו תמונות של ג'וני...

tali44

New member
אבא שלי ראה פעם את "הפנינה השחורה"

והוא ממש אהב! (את השני הוא פחות אהב וז היה ארוך אז הוא הספיק לראות רק חצי) אבל בכל מקרה, שאני ואבא שלי דיברנו על שה"ק 3 אמא שלי התפלאה שאבא שלי ראה את 1 והיא אמרה לו "זה לא סרט לילדים" ואז אבא שלי אמר- "מה פתאום...." ובמלים עדינות אבא שלי ממש לא צעיר!! סתם זה הזכיר לי את זה.

PinkFreckles

New member
אבא שלי גם

נרדם ב-כ-ל סרט בגלל זה את לסרטים שאני ממש רוצה שהוא יראה, אני מושכת אותו בכח לקולנוע עם הרמקולים וכל האפקטים- מי יכול בכלל לפהק

חחח... אבא שלי רוצה לראות את הסרט השלישי...=]

הוא אומר שמרוב שאני מדברת על זה, זה נשמע סרט ממש טוב!=]

cowgirl Ms

New member
ברוכה הבאה~

גמאני לא ראיתי עדיין את הסרט [מחכה שירד קצת הלחץ על הסרט בבתי הקולנוע..] אז אני לא יכולה להגיב על הנאמר..

JSJD

New member
ברוכה הבאה:)../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

הממ. ביקורות הם דברים מעצבנים, ואני לא חושבת שצריך לשים לב לביקורות, כי בסך הכל- העבודה של ביקורות זה להשמיץ סרטים ולהראות לנו את הצדדים הרעים, אם מי שכתב את הביקורת לא אהב את הסרט, בעיה שלו, אני לא מתייחסת, ממליצה גם ;)

PinkFreckles

New member
תודה רבה לכולן/ם ../images/Emo9.gif

אתן ממש חברותיות! אני שמחה שהביקורת באמת לא כל כך מזיזה למישהו........ פשוט נורא התעצבנתי שהכתב הזה לוקח את הכל כמובן מאליו, המשחק של ג'וני באמת ממש ממש הרשים אותי כשהלכתי לראות את שה"ק 1, למרות שאהבתי אותו עוד לפני, יצאתי עם פה פעור
ולא הפסקתי לדבר על זה במשך המון זמן
אז כיף לדעת שיש כאלה שכן מעריכים את המיוחדות שלו, וזה מה שמגיע לו

HakunaMatata15

New member
ברוכה הבאה!

אני נועם,15 השתלבות נעימה בפורום הכי מגניב בתפוז ד''א אסור לשים לב לביקורת של סרטים... עובדה הקהל הישראלי חושב אחרת אם שה''ק 3 שבר השיאים בישראל

פאני14

New member
ברוכה הבאה! :)

ובקשר לביקורת, היא ממש עצבנה אותי, הוא לא מבין בשיט על מה הוא מדבר! הוא יכול לקחת את הביקורת שלו ולדחוף אותה ל*** (סורי על הבוטות) רוב השחקנים לא מגיעים לקרסוליים של ג'וני והוא באמת לוקח את המשחק שלו כמובן מאליו, כמו ש- PinkFreckles אמרה, מסכימה עם כל מילה שלך.

ברוכה הבאה! השתלבות מהירה!=] ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

וד"א - גם אותי הביקורת עצבנה לאללה - אבל אנחנו פורום ג'וני דפ - מה אכפת לנו
=] העיקר שאנחנו יודעות שהסרט אחלה ושג'וני משחק שם תפקיד מדהים!=]

שירציק

New member
ברוכה הבאה :)

אני מאחלת לך השתלבות מהירה ומאאאגניבה כמו שהפורום הזה והנמצאות בו

LizStar

New member
ברוכית../images/Emo70.gifאל תתיחסי למבקרים,הם סתם../images/Emo93.gif

למעלה