שלום לכולם

Amazona

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

מחפשת תרופת סבתא נגד\לתישטוש צלקות. תודה.

צלקות ממה?

ניתוח, חתכים, פצעים...? לצלקות ממש עמוקות- אני יודעת [לא ניסיתי] על שמן דם המכבים- אמור לעשות פלאים, ולצלקות פחות נוראיות- שמן לבנדר יכול מאוד לעזור- הוא מעודד את התחדשות העור. אגב- חשוב לטפל בצלקות בהתחלה, כי לאחר שעובר זמן הטיפול בהן לא יעיל כ"כ.

שלום גם לך....

ישירות ממילון המונחים שלנו צלקות העלמת או טשטוש צלקות בכלל ואבעבועות רוח בפרט: אבעבועות, אם לא מגרדים אותן, הן נעלמות עם הזמן בכל מקרה מאוד עוזר לבנדר, כפי שברבורה הציעה (את הצרפתי האמיתי- הכי מומלץ)זהו שמן משקם ריריות ומשמש כרגנרטור לעור- כלומר שיקומי, בנוסף להיותו מחטא. במקרה של לבנדר, ניתן למורחו ישירות על העור- אין צורך בשמן נשא, אך חשוב להקפיד לא לשים יותר מ- 15 טיפות לאדם, לכן מכיוון שיש למרוח על גבי הגוף באופן נרחב, כן הייתי מוהלת אותו בשמן נשא- מומלץ שקדים או נבט חיטה (חובה שיהיה טרי ויש לשומרו במקרר לאחר הפתיחה) ביחס של 30 CC שמן נשא ל- 15 טיפות שמן לבנדר. כמו כן ויטמין E נוזלי- למריחה ישירה על הצלקות ומנסיוני, מאוד עוזר לכל צלקת- משחת רסקיו- להקפיד למרוח שכבה דקה פעמיים ביום לפחות (אפשר יותר, אין סכנת רעילות) במשך שבוע- שבועיים, בהתאם לצורך- הרסקיו ממריץ ריפוי ורגנרציה לעור. בהצלחה ובריאות שלמה, באדיבותה של תמי בהצלחה

Amazona

New member
תודה רבה חמודות!

אני אסביר ממה הצלקת... יש לי פירסינג על הפנים. לפני 2.5. שנים חשבתי שזה יפה היום לא. אני רוצה להוריד אותו ורוצה למזער כמה שיותר את הצלקת.

למעלה