שלום לכולם

N o l o g o

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

אז נכון שלא הייתי פה מלא זמן, המחשב שלי די מת.. וחוסר הזמן שלי מנע ממני מלבקר במחשבי חברים.. אבל עכשיו אני כאן, והכל חוזר לפעול.. חבל לי שכמעט ולא הייתה פעילות פה בזמן הזה.. אז יאללה, לחזור להציף את הפורום [על ירמי כמובן]
שיראל.

N o l o g o

New member
כן..זה מה שקורה שאין מחשב..

אבל בקרוב זה ישתנה.. אני אעשה פה כמה שינויים שחייבים להעשות..חבל על הפורום הזה.. הוא מלא בפוטנציאל ואני כלכך אוהבת אותו ואת האנשים שבו. ד"א, המשפט בחתימה שלך כלכך ליווה אותי היום משומה.. כי הוא כלכך נכון, ואפילו ניסיתי להזכר איך הוא הולך כדי לרשום אותו לחברה..

daphna00

New member
איזה קטע!!

גם אני חוזרת! ובגדול!!! אז זו הייתה תקופה ארוכה שלא הייתי פה כמעט בכלל, ואם הייתי זה היה רק בסופי שבוע, אבל עכשיו יחול שינוי גדול!!! אני חוזרת כל יום!!!!! אז נתחיל לעשות פה לאט לאט קצת סדר... בעזרתכם כמובן. אבל נתחיל ממש מהתחלה, אני כחולה פה בפורום ונראה לי שאני לא מכירה פה אף אחד חוץ משיראל... תקנו אותי אם אני טועה... אז קודם נכיר שמות, אחר כך נכיר אופי (נעשה פה שיחות נפש- בנושאי ירמי כמובן) ובסוף גם נכיר פרצופים!!! כי נארגן מפגש!!! אז קדימה אני רוצה השתתפות מלאה: שם+שם משפחה: גיל: מקום מגורים: תחביב עיקרי: עוד משהו שבא לכם להוסיף.... בהצלחה.
דפנה

N o l o g o

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif../images/Emo198.gif

שרשור היכרות יאללה שתפו פעולה.. שם+שם משפחה: גיל: מקום מגורים: תחביב עיקרי: עוד משהו שבא לכם להוסיף.... ושלי.. שיראל ברדה 19 ראשל"צ לכתוב ולשמוע מוזיקה -יהיה טוב אם נעשה שיהיה טוב- לילה טוב

דפנה לא מכירה אותי ../images/Emo10.gif

*מתקנת אותך כי את טועה
* שם+שם משפחה:מורי משו
גיל:25 מקום מגורים:ירושלים תחביב עיקרי: טלביזיה נחשב?!? עוד משהו שבא לכם להוסיף.: כואבות לי הרגליים

y a ® d e n

New member
"אז תגיד לו עזוב, אל תשאל.."

שם+משפחה- ירדן ליפשיץ
חח אובר שרינג [סתם לא ממש אכפת לי, אני מכירה עוד 3 שקוראים להם ירדן ליפשיץ, ואני לא מאלו שמפחדים על הפרטיות שלכם באינטרנט] גיל- באוקטובר 17 מקום מגורים- ת"א תחביב עיקרי- לשיר, לנגן, לשמוע מוזיקה בכלליות, חברים, לישון, לצאת לסיבובים ברחובות ת"א, טלוויזיה ומחשב.. סתם הרגילים עוד משהו שבא לי להוסיף- יהיה פעם טוב.. או לפחות בסדר..

DanielNa

New member
אז הנה שלי.

דניאל נעים 15.5 רמלה [פףף כן כן, היי, בכל זאת, זה לא רמאללה :) ] מחשב, מוזיקה, לכתוב!, להיות עם החברה. משהו להוסיף? אל תהססו אף פעם להכיר אנשים חדשים :)

למעלה