שלום לכולם... מה המצב, תראו,... לכולם יש בגרויות וזה נורא כיף אז בואו נירשום איחולים
ל לונה לון New member 10/5/06 #1 שלום לכולם...../images/Emo70.gif מה המצב, תראו,... לכולם יש בגרויות וזה נורא כיף אז בואו נירשום איחולים
שלום לכולם...../images/Emo70.gif מה המצב, תראו,... לכולם יש בגרויות וזה נורא כיף אז בואו נירשום איחולים
ל לונה לון New member 10/5/06 #2 היי לכולם!!!!111 שיהיה לכם אחלה בגרויות, שתקבלו (אה אופס זה של כיתה א'...) שתקבלו 100 שיהיה לכם כיף לבוא ב 4:00 לביתספר ובהצלחה... תאחלו יאללה לכולם..
היי לכולם!!!!111 שיהיה לכם אחלה בגרויות, שתקבלו (אה אופס זה של כיתה א'...) שתקבלו 100 שיהיה לכם כיף לבוא ב 4:00 לביתספר ובהצלחה... תאחלו יאללה לכולם..
G GalBatz New member 10/5/06 #3 בהצלחה, וזה. וזכרו - בית ספר זה לא *כזה* חשוב. בע. אני אכשל בהיסטוריה.><
D DarkMagic17 New member 10/5/06 #4 לא לכולם האהאהאהאהאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif בהצלחה לכם (מקווה שמישהו אשכרה הפסיק לקלל אותי לשניה ונכנס להודעה כדי לראות את האיחול הלבבי שלי )
לא לכולם האהאהאהאהאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif בהצלחה לכם (מקווה שמישהו אשכרה הפסיק לקלל אותי לשניה ונכנס להודעה כדי לראות את האיחול הלבבי שלי )
ו ו ו י ז י ת New member 15/5/06 #6 בהצלחה ^_______^ כולם פה יקבלו 100 וברור שתצליחו כי אתם חכמים!!!!!!@#%
ל לונה לון New member 15/5/06 #7 נכון.. ;; יש פה רבים שכאלה... ההבדל הוא בין 91 ל 100...... יופי, בעעע