שלום לכולם

ליאת א

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

מקווה שהפעם ההודעה שלי לא תיקבר. ביקשתי את עזרתכם בחיפוש רכב מסוג דייהטסו סיריון, מאחר ואני גרה באילת אני נעזרת בעיתונים ובאינטרנט בלבד. אולי למישהו יש בשבילי קצה חוט לינק,כתובת שם או טלפון... exchangar הפנה אותי לחברת השכרה בשם בילינג בצומת רעננה מישהו מכיר לא הצלחתי למצוא בבזק. כל עזרה תתקבל בברכה ובבקשה אל תקברו את ההודעה לפחות עד שיענו לי...

zvit

New member
חיפוש דייהטסו סיריון...

קודם אם תכתבי כותרת כמו שכתבתי להודעה שלי תקבלי תגובות ענייניות, וההודעה לא "תקבר" שלום לכולם לא מסקרן אף אחד, ולא מבטיח תשובות. לענייננו: בצומת רעננה יש חברת המתעסקת בתוכנה למערכות בילינג (חיוב חשבונות) ושמה "אמדוקס" והיא אכן מוכרת כעת הרבה מאד דייהטסו סיריון ששימשו את עובדי החברה. הטלפון שם הוא 09-7762222 בקשי את מחלקת הרכב. בהצלחה, צביקה.

ליאת א

New member
../images/Emo124.gifצביקה

התקשרתי ואמרו לי שהם מוכרים את המכוניות רק לעובדי אמדוקס. יש לך רעיון אחר? אה ותודה רבה על ההיתיחסות דרך אגב לפני כמה ימים שירשתי הודעה דומה למה שהצעת , ותתפלא לא היו תשובות עינייניות.

yogm16

New member
הצה

תקני את כל העיתונים, סמני את כל המודעות שמעניינות אותך, כך תעשי גם עם האינטרנט, קחי יום אחד חופש תבואי לת"א ותבדקי את כל המכוניות שנראו לך בנוסף תגיעי מוכנה עם כתובות של מגרשי מכוניות למכירה ותעברי גם בהם.

למעלה