שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo70.gif

כשהייתי הערב במפגש תמיר שיכנע אותי לחזור לאסוף. החלטתי מה לאסוף: אופניים מיניאטוריים. אם יש למישהו אחד או שניים שהם לא צריכים אשמח לקבל אותם בתמורה לבולים מהאוסף של אבא (ואבא מרשה לי!!!) או דברים אחרים שיהיו לי.

rachelea

New member
היי היי נועם

עכשיו אחרי שראינו אותך, נחפש עבורך. אתה מתכוון לאופניים מניאטוריות כצעצוע קטן נכון?

beni165

New member
לא קל, לא קל

אבל רשום... נחמד לראות שתפוח השנינות לא נופל רחוק מעץ...

JAMES DEAN

New member
היי נועם אתה תאסוף רק דגמים...

של אופניים או גם דברים הקשורים לזה? כמו רחל שאוספת לא רק סביבונים אלא גם טלכרדים או גלויות או ספרים הקשורים בסביבונים. כדאי לך ככה האוסף שלך יגדל עוד יותר. כי רק דגמים זה לא כלכך שווה. בכל זאת שיהיה לך המון בהצלחה באוסף החדש.

astrok

New member
מזל טוב נעם!!!

סחתיין על הכינוי! בכל אופן, אחפש בשבילך, אני לא בטוח שיהיה לי, אבל מה שנמצא זה טוב... חג שמח! תמיר.

צודק

אשמח לקבל גם בולים או גלויות או כרטיסי ביקור שקשורים לאופניים בתמורה לבולים של אבא (והוא מרשה לי!!!). תודה.

dan the man

New member
אז כמו שהבנתי אתה אוסף כל מה שקשור

לאופניים נכון? אל תדאג בפגש הבא אני יביא לך משהו..

astrok

New member
חבל... מצאתי בינתיים רק 1...

אני בטוח שיש לי עוד! אמסור לך אותם במפגש. תמיר.

dan the man

New member
שלום לך נעם

אתה תאסוף רק אופניים או גם אופנועים קטנים כי אני אנסה למצוא לך כמה שיותר אופניים רק אם תוכל לסרוק תמונה שתראה באיזה גודל בערך הם צריכים להיות

skito

New member
היי נועם

אהבתי יותר את "מפקד תחנת משטרת האופניים" אחלה מקצוע דרך אגב יש לי חבר שאוסף נשים! בינתיים יש לו רק פריט אחד באוסף, וכשהוא מבקש מאנשים לתרום לו קצת משלהם או אז נתקל משום מה בסירוב מוחלט. יש הצעות?

הלו, שוטר! זה קטין, והוא שלי...

בבית שלנו אני זה שאוסף נשים, ולא - אני לא יכול לתת הצעות: מדובר בידע מקצועי מסווג ביותר.

למעלה