שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo70.gif

החלטתי שלא להסתפק בלהיות חבר רק בפורום אחד, ומיד נזכרתי ששמעתי על הפורום שלכם. לכן רצתי להצטרף גם לפה. אני חבר בנוער שינוי כבר כשנתיים, ואני בטוח שאני אוכל ללמוד פה דברים רבים, כי לפי מה שראיתי אתם אחלה של חבר'ה (דרך אגב- תהיו לי בריאים על אורף השרשור של "למה אנחנו דווקא בארץ הזו??"- זה הקישור הכי ארוך שראיתי בחיים!!!) אז זהו.. אני אתחיל לבקר פה, והרבה!! (תתכוננו....
) ליאור

שלום../images/Emo70.gif

מ'מצב? אני מיטל...דתייה מהצפון הרחוק... אם יש לך איציק שלא תוקע איציקים אחרים...אתה מוזמן לכתוב-315360193 וכך מי שרוצה...גם מוזמן! ו...בהזדמנות זו...שאלתי שאלה בפורום שינוי...ולא ענו לי על השאלה..למרות שעל שאלות אחרים כן עונים, למה

lala897

New member
ממי שמעת על הפורום?

*תגיד שממני* למה אני עדיין עובדת בשביל מתנדב..
בכל אופן ברוך הבא.

ללוש, זמנך תם, עבר כבר שבוע

ולא עמדת במבחן, טוב אולי נוותר לך בכל זאת את עובדת די קשה למען הפורום, אז מגיע לך...

lala897

New member
חחחחח

עובדת נוראאא קשה. כל היום. מישהו אמר שזה לשבוע?
עוד רגע .. אני מחפשת את הקבקב שתי קילו שלי, עם הטרקטור ישר על הראש שלך! חוצפן.

מתנדב

New member
חחחחחח.....

כבר הספקת לשכוח את מה שסיכמנו יחד עם תמרי? אאוץ' זה היה כואב

lala897

New member
אאוץ' זה היה כואב?

כואב? היית אמור להיות חסר הכרה.

ממי שמעתי? אמממ.....

ת'אמת אני ראיתי כרטיס אישי של איזה מישהו מהפורום של נוער שינוי, וראיתי שהוא חבר גם בפורום הזה... אז די קפצתי על הרעיון... רק מה, אני ב-ט-ו-ח שהוא שמע על הפורום בדיוק ממך..... אה, ולמשועממת 11- את פירסמת את השאלה שלך רק עכשיו, לכן אף אחד (חוץ ממני) עוד לא הספיק לענות.. אנחנו לא פורום כל מהיר כמוכם (סחתיין על מהירות התגובה, אגב..) ליאור

lala897

New member
אני?

משועממת כותבת שם לא אני. אני, אני מפחדת להיכנס לשם.. ישעו ממני לינץ' נראה לי או לפחות כאן אני מקבל קבקב אחד מידי פעם שם אני בטוח יקבל איזה 30 לפחות.. אתה רוצה שישאר ממני משהו,לא?

מתנדב

New member
ככה ליאור כתב שהוא ראה כרטיס של

מישהו בפורום נוער שינוי, אז דרך הכרטיס הוא הגיע, ואם את אומרת שאת הבאת אותו לפה, הוי אומר שהוא הביט ברכטיס שלך, וממילא את גולשת שם, ושורה תחתונה, בטח שאני רוצה שישאר ממך משהו, אחרת על מי נזרוק את הקבקב?

lala897

New member
בכרטיס האישי שלי אי אפשר לראות

שאני גולשת פה... אההה יש עוד דרכים כמו: היפנוזה, טלפתיה, כל מיני כוחות על טבעיים.. אה, אתה רוצה שישאר ממני משהו כדי שלך יהיה את הכבוד לגמור אותי סופית? תסבירו לי- למה אני פה? מסכנת את החיים שלי במודע.

מתנדב

New member
חחחחחחחחח....

את תמיד מעל הטבע... והאם את מסכנת את החיים שלך שאת פה?, תתכופפי שניה שהנעל לא יפגע בך

lala897

New member
כן זהו בזכות הכשרונות האקרובטיים

שלי אני שורדת.. תמיד בכל המשחקים בכדור נשארתי בין המנצחים כי ידעתי להתחמק טוב מכדורים..

מתנדב

New member
את רואה, מכאן מתחילה הבעיה....

כשאני זורק את הכדור, זה ירדוף אחרייך, עד שהוא יתפוס אותך, לא תצליחי להתחמק כל כך מהר

lala897

New member
חחחחח

איזה פחד.. אני מעדיפה קבקב. קבקב אתה זורק וזהו, הוא לא רודף אותך לפחות.. אבל שניה.. הקבקב שלך בטוח פחות בומבסטי משלי.. ככה שלא כדאי להתחיל איתי בקבקבים.

מתנדב

New member
חחחחחחחח......

הקבקב שלי זה הגיע בהזמנה מיוחדת, לא תוכלי להתחרות איתי בזה...

lala897

New member
הזמנה מיוחדת כדי להעיף אותו עלי?../images/Emo123.gif

הבנתי. הכל מתוכנן בקפידה..

למעלה