שלום לכולם

amit hakapit

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

מה שלומכם
אני עמית, בת 20, גרה באזור הצפון. כרגע חזרתי מיום הסטודנט במכללת עמק יזרעאל, עברי הופיע שם (
). ורק רציתי להגיד לכם שנורא נהנתי. אמנם זאת ההופעה הראשונה של עברי שיוצא לי ללכת אליה, אבל היה ממש כיף. בעצם, וזה סתם לידע כללי, אהבתי את עברי לידר מהרגע הראשון ששמעתי את "תמיד אהבה". קניתי את הדיסק הראשון, והתאהבתי
. משום מה את הדיסק האחרון לא יצא לי לקנות. הוא נשמע לי קצת מוזר.
עכשיו, רציתי לשאול אתכם שאלה, חוץ מהשירים שיצאו לרדיו (מהדיסק האחרון) תענו לי אבל באמת בכנות, הדיסק טוב? כי לפי מה ששמעתי היום בהופעה, יש משהו נורא שונה בסגנון. אני אשמח אם תשכנעו אותי לרוץ ולקנות אותו. (אתם לא תצטרכו להתאמץ הרבה...) אז אני מקווה שלא תסקלו אותי באבנים ותגרשו אותי מפה. ואולי אם תסכימו אני גם אשאר פה קצת. לילה טוב
.

מייקל21

New member
היי עמית!

ברוכה המצטרפת! ולמה שנגרש אותך? מי שבא ברוך הבא ואת יותר ממוזמנת להשאר! ובקשר ל'אנשים החדשים' - הדיסק לא טוב, הדיסק מצויין! לדעתי 'בתי קפה' ו-ה'אנשים החדשים' הם לא מדד בכלל לכמה האלבום הזה מעולה. לידר קופץ שלב אחד ויוצר מוזיקה משובחת ומענגת. רק תזהרי - אם אהבת את האלבומים הראשונים - האלבום הזה ממכר לא פחות!

מרילנצח

New member
היי עמית!!

קודם כל ברוכה הבאה!! ובאמת כמו שמייקל אמר אנחנו לא נגרש אותך מכאן.. ועכשיו וענין .. "האנשים החדשים" הוא דיסק מדהים!!!!!!!! אם אהבת את שני הדיסקים הקודמים של עברי אין שום סיבה שלא תאהבי אותו. יש בדיסק שירים כאלה מעולים כמו : איש יקר , לבד, על קו המים, מתחמם, ומה לא.. בקיצור המלצה חמה.. תקני אותו .. מבטיחה לך שלא תתאכזבי!!!! ואפילו תתאהבי!!

ZVI Z

New member
היי עמית

הדיסק השלישי מאוד שונה מה-2 הקודמים אבל זה לא הופך אותו לפחות טוב.אולי יקח לך קצת זמן להתרגל לסגנון אבל זה דיסק חובה...

שללללום

אז ברוכה הבאה! וכן יש שינוי הדיסקים הקודמים הרבה יותר טובים (לדעתי) כי באנשים החדשים יש הרבה מוסיקה אלקטרונית שלדעתי הרבה פחות יפה. אם הדיסק טוב? הוא של עברי לידר יו נואו..אז ברוררר

Dorman 1

New member
שאלום

ברוכה הבאה... האמת שכשקניתי את האנשים החדשים, שמעתי את זה פעם אחת וחוץ משיר וחצי, הזדעזעתי עמוקות ולא שמעתי יותר. ואז אחרי איזה כמה חודשים היה לי משעמם, אבל ממש משעמם וישבתי ובהיתי באוויר, אז תוך כדי שמתי את הדיסק בהמון לופים ו.. פשוט התאהבתי בדיסק. ממש אבל. זה הפך להיות הדיסק הכי אהוב עלי. הוא לא כל כך "קליט" כששומעים אותו בפעם הראשונה, אבל אחרי כמה פעמים מגלים שהוא פשוט דיסק גאוני, והשימוש במוזיקה אלקטרונית הוא לא מוגזם כמו שירי טראנס, אלא בטעם ואני ממש ממליץ לך לשמוע כמה פעמים כדי להבין את הדיסק המבריק והנהדר הזה.

לירן מם

New member
עמית

הדיסק האחרון הוא דיסק טוב כמו כל דיסק אחר של עברי... קודם כל, הוכחה חותכת לכ זה שהוא כתב ושר שם.. מה צריך יותר מזה??!! והוא נשמע לך מוזר, אבל זהו טבעו של עברי לידר.. כל פעם מפתיע עם דיסק חדש ומחודש... אני חושבת שאתה צריך לקנות את הדיסק.. וגם אם הוא לא ימשוך אותך בהתחלה, תשמע אותו כמה פעמים ואז לא תוכל להפסיק.. חוץ מזה, הדיסק עולה רק 50ש"ח!!! אז אני מקווה שתהיה לך קניה נעימה!! לירן

לירן מם

New member
סליחה-את ההודעה תקראו בלשון

נקבה... לא שמתי לב שאת בת.. מצטערת...

ברוכה הבאה!

אני נועה,ואת? תהני פה... ואין ספק שהדיסק השלישי הוא מתוכנת משהו אבל טוב!!! באמת-זה עברי לידר-מה יכול להיות כל כך רע?!

למעלה