שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo70.gif

אידית שושני רוצה לאחל לכולם בוקר מצויין ומלא בשמחה
אידית שושני רוצה להגיד לכם שלמרות שאתם מעליבים אותה לפעמים אז היא בכל זאת נשארת חמודה אליכם כי היא אוהבת אותכם
אידית שושני אומרת שיהיה לכם בוקר טוב

elninyo

New member
../images/Emo19.gifשלום לכולם../images/Emo24.gif

ולאידית שושני, למרות תחושתך כנעלבת, אהבה בלבד שלוחה אלייך
ובאמת אידית חמודה.

אידית שושני אומרת

שאני מרגישה נעלבת בגלל שהינכם דואגים שאני ארגיש כך
יש פה חלק מהאנשים ממש ממש נחמדים ויש פה חלק שמעליב אותי וגורם לי להרגיש לא בנוח... אידית שושני אומרת שצריכים לקבל כל אחד כמו שהוא ולא לעשות הפליות אידית שושני אומרת שאסור לעשות לחברך מה ששנוא עליך אידית שושני אומרת שמי שמעלב בסוף יהיה הנעלב אידית שושני אומרת שהכל חוזר כמו בומרנג... אידית שושני מוסרת אחר הצהריים טובים לכל שאר הפורום (אבל רק לנחמדים) אידית שושני לא רוצה בשום פנים ואופן קשר עם אנשים לא נחמדים אידית שושני אומרת שחיים רק פעם אחת ולכן צריכים להיות רק עם אנשים שאוהבים להיות איתם וצריכים להיות עם אנשים שאנחנו רוצים להיות איתם ועם אנשים שרוצים אותנו אידית שושני אומרת שלא כולם זוכים לחברים אמיתיים אידית שושני אומרת שזה לא יפה להעליב סתם אנשים בלי סיבה אידית שושני אומרת שלמרות כל אלו שהעליבו אותי כאן בפורום הקט והמזלגי הזה אני עדיין חושבת שיש פה אנשים נחמדים מאוד שראויים לכך שאני אשאר פה
אידית שושני אומרת שהיא צריכה להיות תמיד נחמדה כי ככה היא רוצה שיתחסו אליה... אידית שושני אומרת שהיא סיימה לדבר ועכשיו היא מחכה לתגובות שלכם
אידית שושני מוסרת לכולם ערב טוב
אידית שושני סיימה פה את ההרצאה שלה

elninyo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo12.gifWWWWOWWWW

אידית שושני אומרת, אידית שושני צודקת
כל מילה בסלע
חיים רק פעם אחת. אידית, אנחנו מתנצלים כי הפורום שלו מוקטן , טוב זה עדיין מיני מזלג...נרחיב אותו בבוא הזמן, נזרע דשא, צנרת לממטרות...ובוא יבוא יום עוד נשיר כאן סובי סובי ממטרה...לאט לאט...שוואייה שוואייה...
אידיתי, לדעתי אנו זכינו בך, ואוהבים אותך כולם.
ערב טוב לכולם.

אידית שושני אומרת

שהפורום מאוד יבש... והדברים פה בקושי זזים... אידית שושני אומרת שצריכים להגדיל את קהל האנשים בפורום
אידית שושני אומרת שחוץ מזה הכל כמעט טוב ויפה אידית שושני אומרת שהמנהל פה ראוי לפורום... אידית שושני אומרת שזהו ולהתראות לכם עד להודעה הבאה צ'או

למעלה