שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo70.gif

אפשר להצטרף? רציתי להגיד שהצטרפתי בעיקר לעזור לאחרים,כי האמת שהתחבטויות ודילמות אין לי ממש. אז השם שלי אבנר וזהו.
מקווה שאני אהנה.

דן צ

New member
ברוך הבא אבנר ../images/Emo47.gif

ברוך הבא לפורום הטוב ביותר בתפוז וזאת לא קלישאה אלה עובדה , אהבתי את החתימה שלך.

mprb

New member
הי אבנר....

ברוך הבא.... אני אוהבת את השם אבנר.....
.......נוסטלגיה......... טוב, בכל אופן! אני בטוחה שתהנה פה איתנו ושתעזור לכל מי שרק תוכל
אהה, ואני מירי

שום מירי ושלום דן.

תודה שהגבתם,כן גם אני אהבתי אותה(בגלל זה היא החתימה שלי
) וכן אבנר זה שם נוסטלגי

../images/Emo124.gif ארליך !!!!

האיש כבר כל היום פה ועדיין לא קיבל דביקון. תעשה את זה מהר, אני לא מסתכלת.

ארליך !

אתה מוכן לעזוב לשניה את תכנוני סוף השבוע שלך, ולהעניק לאיש המצבות דביקון !?!?!

וואי איש המציבות נשמע מאוד יפה.

אבל כמובן שטומב ריידר עדיף. אבל בבקשה תסבירי לי מה זה דביקון?

erlich

New member
מה מה מה?

קמתי. אז ככה, ארליך לא ממש אוהב הודעות - אני חדש כאן תתייחסו אלי. לא שזה רע במיוחד, אני פשוט לא ממש אוהב אותן. אי לכך ובהתאם לזאת (אני ממש מותח גבולות כאן הא?) אני לא הגבתי :) למרות זאת! אבנר היקר, ברוך הבא לפרומינו הקט :) הינך מוזמן לשטוח בפנינו את בעיותיך ותסבוכיך הרבים מספור ואנו נשמח לטפל בהם בהקדם האפשרי! :) בתודה, סליחה ומחילה, ארז. נ.ב. אייקונך - |אני לא ארשום הודעות כאלו יותר| * 100 סתם :) אתה באמת מוזמן

אני מעדיף להודיע מראש לפני שאני

נדחף בלי אישור מחברי הפורום,לכן אני רשמתי שאני חדש ואם אני יכול להצטרף. ואני חושב שרשמתי שכרגע אין לי בעיות\תסבוכים(תודה לאל),אבל לעזור אני כן יודע. לכל אחד יש אייקון?

miss tamborin

New member
אמור דיבקון ולא אייקון

דביקונים אסורים בפורמפי לכן כל חדש מקבל דביקון שהוא מצטרף ו..זהו! ומי שייפר את מדיניות ה(אי-)שימוש בדביקונים...אני אפילו לא רוצה לחשוב על מה שייקרה לו

Shira5555

New member
שלום למשתתפי הפורום היקר הזה

הצצתי ונפגעתי. מתחשק לי להצטרף אליכם ומקווה שתקבלוני בברכה. שתהיה לכולכם שבת רגועה ונעימה, שירה.

דן צ

New member
רגע, למה נפגעת?

מה כבר עשינו לך? עוד לא עשינו לך כלום , חכי שנעשה לך משהו ואז תראי מה זה להפגע.
ברוכה הבאה

idanyd

New member
../images/Emo49.gif על ההחלטה, וברוכה הבאה

חוקי הפורום יוסברו לך בהמשך ע"י שוטרי הפורום, שמכירים אותם בצורה יסודית ומקיפה, ולא מפחדים להעניש בחומרה על אי-ציות. מה אתם אומרים - אפשר להתחיל את רשימת השמות הכפולים של הפורום? שירה, עידן, דור. יש עוד?

דן צ

New member
ורק דן אחד!!!

שבעברו היה שוטר ואהב לראות נהגים נלחצים מכל עצירה של שוטר זה היה מדהים לראות אותכם נלחצים ומחפשים שעה שלמה את הרישיונות כאשר הם בידיים שלכם והשוטר רואה זאת אבל שותק, נותן לכם להתבשל ולהלחץ, קטעים פשוט קטעים.

Shira5555

New member
תודה לתגובות ואשמח להשתלב

בינתיים אני מרפרפת וקוראת בפורום כדי להבין את מהותו ותכניו. תודה לכולם. שירה.

רפרפי להנאתך, שירה.

ושם הארת העיניים: יש לנו כבר שתי שירות (השניה היא שירה דיוידסון שנעלמה לנו לנבכי החרישה המאסיבית בבית הספר), שני עידנים, שני דורים, שני ניצנים (לאף אחד מהם אנחנו לא קוראים ניצן), היו פעם שני אורן, נשאר אחד והשני גם הוא נעלם, לפחות שני מעיינים (אחד בחור, השניה נערה חביבה), שתי עדי (האחת נעלולית והשניה עם תסביך אדיפוס). יש אפי ויש effigy, שטוען שהוא אליל, אך הדעות עדיין חלוקות. יש כדורגל, כדורסל וארמון של חול, ויואב אוהב את רותי. (וכל מי שגילו מתחת לשלושים, מן הסתם לא הבין את השורה האחרונה, וחבל שכך).

למעלה