שלום לכולם

gamari

New member
שלום לכולם ../images/Emo70.gif

כמו ששמתם
הצטרפתי לצוות ההנהלה
לאט לאט הפורום יקבל תפנית חדשה, לקראת הקיץ שהתחיל זה מכבר. אנסה להכניס תכנים חדשים, לארח דמויות ססגוניות מדי פעם ולקדם שרשורים מעניינים בעלי תוכן תרבותי. כל מי שיש לו משהו מיוחד ומעוניין להעלות, מוזמן לעשות זאת פה. לבינתיים , כל התכתבות בפרסית דורשת תרגום, אחרת תימחק. אני לא
, לא
ולא
אבל בהחלט יודע לעשות סדר, , למרות אופיו הרגוע של הפורום, מדי פעם כדאי לרענן. מסרים אישיים שאינם ענייניים לא ייענו. מאחל לכולנו
ודרך פוריה מעתה ואילך.

niya

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo230.gif

והמון הצלחה, אני בטוחה שהפורום יעלה ויפרח מעכשיו, בזכותך
שמחה שאתה כאן

JUN JUN

New member
בהצלחה

לא
לא
לא
אך האם יש קשר למנוייך לעובדה שהודעה שפרסמתי הבוקר נעלמה כלא הייתה
JUN JUN

niya

New member
לא, יקירתי

הודעה שלך לא נמחקה היום בכלל
תבדקי אם לא שמת במקום אחר...

JUN JUN

New member
יו

וזו הייתה חתיכת הודעה! אין לי כח לשכתב את זה עכשיו לא יכול להיות במקום אחר, לא ביקרתי בשום פורום אחר.

gamari

New member
אין לי יד בדבר

מעל למנהלי הפורומים ישנם מנהלי אשכולות.... גם להם יש סמכות למחוק הודעות לא מתאימות או בעלות תוכן הנוגדות את תקנון

niya

New member
../images/Emo140.gifאני בדקתי

בכל ההודעות המחוקות של הפורום. אף אחד, כולל לא הנהלת הפורומים (שלא מוחקת סתם ככה הודעות), לא מחק לג'ון ג'ון הודעה. אני מחקתי אתמול הודעה אחרת
, אבל זה סיפור אחר

פרויז1

New member
בוקר טוב !

מחיקת הודעה, צריכה להיות מלווה בהודעה שמנמקת את סיבת המחיקה. זה מתבקש מגישה חברית שיוויונית וגם משמש דוגמה ברורה לגבולות המותר והראוי.

פרויז1

New member
ג'ון ג'ון! לא לכעוס !

קורה שהודעה נעלמת בעת שיגורה. זה קרה לי בעבר. הסיבה שאצלי זה קרה היא שבדרך לשיגוה אחת האצבעות ניתקלה במקש כמן F או מקש אחר שגורם למחיקה. אפשר מתצית/סיכום?

JUN JUN

New member
JUN JUN פרסייה עצבנית

בגדול נתתי פירוט שלם למבחן המלפפונים והעגבניות ודיברתי על חתונות פרסיות בהמשך לשרשור החתונות שהתחילו. שבת שלום

YEKI 1

New member
פרויז ! תבדוק אולאי רקדנית נאוה אהרוני לקחה

אחא פרויז ! תראה, אמת או אמונה , סריך להפסיק "אִין דָאָבָה" (מה אומרים באספאונית : ריב , ויכוח ) ביגלל הסיבה איפו נאבד ההודעה של JUN JUN . אני אומרת , אולאי ההודעה שנאבדה לְאֶשְנֶה JUN JUN חנומצ'י , אז אולאי חֶבָּרושָה נאוה אהרוני רקדה וההודעה עפה בטעות לֶתֻכֶה השמלה שלה . ועכשיו אֻוסתָם כולם מיתוכחים. אני מציעה גֶה אתה,אדון פרויז, תלכי לאשנה רקדנית נאוה אהרוני ותיבדוק טוב טוב איפו ההודעה ! ! אני סומכת עליך ,אחא פרויז , גֶה בָּסֻוף אתה תימסאי שם את ההודעה של JUN JUN חנום, בד בחתית, ו niya דוצ'י גם מיתעסבנת ביגלל זה . תיסתכל פה בתמונה, אני חושבת עם יד ימין שלה למטה, היא מנסה להחביא משהוא ! בהסלחה

פרויז1

New member
אצ'נכּה! אין צ'י צ'י וואווה ואן?

כֵּכּה בּבּארד! צ'כה יבָּרי וואווה גה פאכ כרדה וואן? צ'כּה אינע'דר בָּדה חָלי תוכונש אופתדגה פָּכּ מיכּוּנדאאאןן? שומה מיפרמיד גה תוּ הַמה ג'ש ע'יימוש בכרתה? מן דסמה תו תחתה מונדניש בוּכּונם? חודאיש, חיילי חושקלה וואן, מאהה. עַזַבּההה? קודם לקרוא, להתרגל לאסבאונית ואחר כך יבוא תרגום! חוב ?

למעלה