שלום לכולם

arik23m

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

התחלתי את צעדיי במירק ושמחתי להיעזר במדריכים פה. כמה שאלות קטנות בבקשה: 1. הייתי רוצה לדעת על שרתים ישראלים שבהם אפשר לבצע הורדות. 2. למה יש כ"כ הרבה וירוסים וחדירות למחשב במירק?? הסיגייט שלי צועק כל רגע והוא דיי שתקן יחסית... יש פיתרון לזה? 3. איך בעצם מתבצעת ההורדה נתקעתי עם המדריך של ההורדות שיש פה "אחרי שאתם נכנסים לשרת, נכנסים לאחד מחדרי warez .." ? איך אני נכנס לחדרי ווארז?לא בכל שרת יש חדרים כאלו, והאמת היא שאני מעדיף שרתים בישראל. אז נדבו לי בבקשה מניסיונכם.

havlaz

New member
חדירות? במירק?

שלח פרינט סקרין נראה איזה הודעה אתה מקבל.. מה שכן, לפעמים (תלוי בשרת) תקבל כאשר תנסה להתחבר לשרת הודעה מהFW (תלוי בהגדרות), כי יש שרתים שבודקים אם מותקן פרוקסי. שאר סיבות, צריך לראות בשביל להבין. לא בכל שרת יש חדרים, זה נכון, צריך לחפש אבל לרוב, גם בחדרים רגילים יש, כתוב !list שרתים ישראלים הם איטיים, עם יש לך מודם זה לא כל כך משנה, אבל פס רחב, מצא מהר שרתים בחו"ל

arik23m

New member
הנה דוגמאות

חוץ המפיירוול גם שולחים לי הודעות פרטיות בחלון מפרד כל מיני משתמשים (אבל זה כבר נראה לי סתם) שטוענים שנדבקתי בוירוס ושאני יכנס לכתובת שמציינים בשביל לנקות אותו. (אני מניח שזה סתם בגלל שקיבלתי את אותה הודעה באותם מילים מ2 משתמשים שונים. הנה הדוגמא של הפיירוול לגבי חדירה למחשב.

havlaz

New member
לגבי השני

לא יודע.. לאיזה רשת אתה נכנס? השני זה ככל הנראה בדיקת הפרוקסי של הסרבר

havlaz

New member
אמרתי לך

זה המוניטור של השרתים שמחפש אם יש עליך פרוקסי.

למעלה