שלום לכולם

ערן צור

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

שמי ערן. כתבתי בכל פורומי הגאווה לפני כ3 שבועות וביקשתי סיוע בהכנת מערך שיעור שיעבור בקורס מכ"ים בו אני מפקד. קיבלתי סיוע רב מהמון אנשים טוב ונחמדים שנרתמו לעזור ועל כך - תודה רבה לכולם
המערך לצערי לא עבר, זאת משום שלצערי נזכרתי להכינו מאוד מאוד מאוחר - בשבוע האחרון של הקורס. אך למרות זאת הוא אושר ע"י הגורמים הרלוונטיים וניסינו למצוא זמן להעבירו, אך שוב - לצערי לא נמצא זמן שכזה והחיילים אשר סיימו את הקורס בדיוק מתחילים את שירותם כמפקדים. אין לי ספק שזאת טעות שלי שזה התחיל בשלב כה מאוחר. אבל אני לא מתכוון לוותר ואני הולך להעביר את השיעור במחזור הקרוב. המערך הועבר לכל מיני גורמים צבאיים והיה מוקד לעניין רב בקרב הקצינים אשר מעלי, נתבקשתי להעבירו לא רק לחניכי הקורס אשר תחתי אלא לכל חניכי הקורס, ונעניתי כמובן בחיוב. בנוסף מחפשים דרך שבו המערך יעבור בכל קורס, מכיוון שאני בעוד 4 חודשים עובר תפקיד. לצערי לא נראה לי שימצא הגורם שיעביר אותו (גורם פנימי הכוונה לא חוש"ן אשר דורשים תשלום בשביל זה) ולצערי גם אם אשאיר להם את המערך למחזורים הבאים לא יהיה מישהו מתאים להעבירו בגלל שצריך ידע נרחב בנושא, ובלי לזלזל באף מפקד שיבוא בעתיד - אני בספק אם ימצא מישהו מתאים. אז שוב, תודה רבה לכל מי שסייע וניסה לסייע בכתיבת המערך
אני מעריך את זה מאוד.

אחלה עבודה!!

אני בטוח שעם הרצון וההשקעה שלך תוכל למצוא דרך כלשהי שבה זה יעבוד.... ישר כוח!

משמח לראות שהשארת משהו בצבא

שיסייע לבאים אחריך. כאן המקום לציין כי בצבא יש בעיה קשה של פערים בין השדה למטה והנה אתה אדם מה"שדה" עוזר ליצור תשתית מטה , רק הבעיה היא שמערך אחד כזה או אחר יותר או פחות לא ישנה את הגישה הרווחת לצערי בשדה : ברוב בסיסי הטירונים אנו עדיין שומעים הערות סקסיטיות ולעתים נתקלים גם בהערות הומופוביות שנובעות מבורות האומר אותם ולא מתוך רצון לפגוע. חוש"ן עושים עבודה בבתי"ס, ידוע לי שכמה חבר'ה רצו להקים פרוייקט דומה בבתי"ס הדתיים [ לא חרדיים], אך הצבא לצערי נשאר בלי אבא, כלומר יש מטה שלם של קצינים בחירים, אתיקאים, פסיכולוגים ארגונים , פסיכולוגים חברתיים, פסיכולוגים קלינים, עו"סים סוציולוגים ארגוניים גורמי משאבי אנוש, שיודעים שיש לכבד כל חייל באשר הוא אדם, אבל לצערי בשדה זה לגמרי לא מורגש וקצת חבל... שלא תבין לא נכון, היוזמה שלך ברוכה ועובדה שרואים בה ברכה, הבעיה היא שזה נתקע בקורס מ"כים ספיציפי והמערך הזה יישאר שם עד שיילך דור המפקדים הנוכחי או שיגיע מישהו שיאמר שזה תוכן של קשקוש בלאגוש ועדיף להחליפו בתוכן לוחמתי. זה בעיה שלצערי כולנו לא נוכל לשלוט בה... מצד שני לא סתם המערך הזה עורר תשואות, דוחות נקח"ל האחרונים מלאים בקבילות מוצדקות על רקע נטייה מינית ועל רקע כבוד האדם. הפורום הזה לפני כמה חודשים טיפל בזמן אמת בחייל עם חשד להומוסקסואליות ע"י קצין מסופח עם לב ענק שראה שמתנכלים אליו על רקע החשד [חשד בלבד, אף אחד כולל הקצין לא טרחו לברר את החשד מולו ולא בטוח שזה היה עוזר למישהו], לנטייתו המינית ההומוסקסואלית. ואף מפקד מסמל תורן מש"ק אבטחה ועד לקצינים בכירים לא טרח לבדוק ולטפל בבעיה ובחייל. העצוב הוא שמקרים כאלו יישנו ויחזרו ועוד יותר מדאיג שיש בצבא לאחרונה גם זלזול במוסד הנקח"ל מה שגורם למפקדים לגלות כסת"ח על פקודיהם מבלי לבדוק את האמת לאמיתה ותוסיפו שתי הבעיות האלו ביחד ואנו מקבלים צירוף של גיהנום עלי אדמות שטופל לפני שנתיים בקבילה של החיילת הלסבית מקרקל.

למעלה