שלום לכולם

LoLo16

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שלום
אני זוהר, בת 16, וכבר הרבה זמן שלא חשבתי על פוקימון, אבל הייתי מכורה בצורה רצינית ביותר פעם...
2 הדמויות שהכי אהבתי היו ג'סי וג'יימס, שמעתי שהוסיפו לצוות שלהם עוד איזה ילד או משהו כזה... מישהו יכול לספר לי מה מתפתח שם בפרקים החדשים
עוד על טים רוקט, רציתי לדעת-מה קורה איתם
הם עדיין לא ביחד
תודה מראש לכל המשיבים

Yosh Yosh

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

למה כולם רוקטשיפרים? ;-; הילד התווסף לצוותו של אש. מה שהולך עם צוות רוקט זה שפשוט יש עוד שני צוותים חדשים: מגמה ואווקה. אבל הרוקטים הישנים והטובים עדיין בסדרה

LoLo16

New member
אני רוקטשיפית בנשמה../images/Emo23.gif../images/Emo8.gif

נזכרתי איך קוראים לו- מונדו. אנחנו מדברים על אותו אדם
עוד משהו- מישהו כבר ראה את הסרט החמישי
ראיתי את הרביעי והוא לא משהו...

אהה מונדו...

מונדו הוא העוזר של ג'סי וג'יימס שמופיע רק בסי די דרמה, הוא לא משתתף בסדרה. היה לנו כאן פעם שבוע ספיישל על צוות רוקט אז אם את רוצה לדעת עליו עוד תיכנסי לכאן. ולקישורים לכל השרשורים מהשבוע הזה פה.

hyper beam

New member
עוד 2 דקות אני יוצא אז אני אנסח מהר

אז ככה: הם עזבו את ארבוק וויזינג ביער טואוקה שבהואן (העונה השישית) כדי שיגנו על הקופינגים והאקנסים מציידים לא חוקיים. באותו הפרק מצטרף אל ג'יימס סבוניה חמוד (מין קקטוס קטן כזה), ואחרי מספר פרקים או פרק ג'סי תופסת האבונייק (מאין נחש יפה כזה עם סכים בזנב) במו שיניה וציפורניה אחרי שהמסכן אכל את הדונאט שלה ובטעות תוך כדי הוריד לה חצי מהשיער. בעונה החדשה השיער של ג'סי הוא בורדו-וורוד ושל ג'יימס יותר סגול. הם משתמשים בציוד יותר חדשני ויותר טוב. אבל הפעם יש להם כנראה מתחרים-צוות מאגמה וצוות מאגמה מרובי וספיר. היי בול דופקים בדלת! יאללה בי אני שולח ובורח.

moon flower

New member
היי!

קודם כל ברוכה הבאה! ושנית לא היה למונדו קראש רציני על ג'סי? *סתם תוהה לעצמי
*

למעלה