שלום לכולם!

שלום לכולם!../images/Emo68.gif

כבר זמן מה אני עוקבת אחר הפורום...השארתי הודעה שעברה לעמוד הקודם ושמה ´עצרתי את העולם וירדתי´...לא יודעת אם ראיתם אותה (תודה קסם אמיתי על ההתייחסות). בכל אופן- יש לכם פורום נפלא ואחרי תקופה שבה רק קראתי אני מרגישה שהגיע הזמן להפסיק להיות צופה מן הצד ולתרום את חלקי. שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט, נטשה אוהבת.

תודה תודה לכולכם!

אני כבר מכירה את הפורום, ורציתי לומר שנורא נחמד לשמוע סיפורים קצת מהחיים...כלומר- איך אתם מיישמים את המודעות והתובנות בחיים האמיתיים. אחרי הכל, ציטוטים מספרים זה נורא יפה ומעמיק ומעשיר, אולם למעשה חסר טעם אם לא יודעים ליישם את הכתוב בחיים האמיתיים. לדוגמא- מציאת האני העליון, האמיתי. האם יש לכם דוגמאות למקרים בהם יישמתם את האני האמיתי שלכם? אני יכולה לספר לכם שלאחר שמצאתי את האני האמיתי שלי חיי השתנו. אני אמנם נמצאת הרבה בבית עקב מחלה אולם כל הקונפליקטים הפנימיים שהיו לי עם עצמי נעלמו ואני חיה יותר בשלום עם עצמי. גם הקשרים שהיו לי עם אנשים השתנו- מקשרים רבים ןמאוד שטחיים כיום אין לי הרבה קשרים, אבל אלו שיש לי הם אמיתיים וחזקים יותר. המיסתורין שליווה את חיי וגרם לי לתחושת חוסר אונים נעלם.

למעלה