שלום לכולם!! היי... אני חדש פה בפרום... אני מעריץ שרוף של נטי!!! ואני מאוד שמח להיות פה...
N naty16 New member 3/4/04 #1 שלום לכולם!!../images/Emo66.gif היי... אני חדש פה בפרום... אני מעריץ שרוף של נטי!!! ואני מאוד שמח להיות פה...
שלום לכולם!!../images/Emo66.gif היי... אני חדש פה בפרום... אני מעריץ שרוף של נטי!!! ואני מאוד שמח להיות פה...
N niravital New member 3/4/04 #2 ברוכבא ../images/Emo24.gif גם אני שמח שאתה פה אני ניר אביטל, בן 18 מקיבוץ מצר... מה איתך שם, כתובת, גיל, מספר כרטיס אשראי (לא חובה)
ברוכבא ../images/Emo24.gif גם אני שמח שאתה פה אני ניר אביטל, בן 18 מקיבוץ מצר... מה איתך שם, כתובת, גיל, מספר כרטיס אשראי (לא חובה)
N niravital New member 3/4/04 #7 נעים מאוד עמי ../images/Emo9.gif שכחת את המספר כרטיס אשראי... ואת הקוד לכספומט חחחחחחח סתם אני צוחק, כבר פעם שניה שאני חוזר על הבדיחה, אז תסלח לי... בכל מקרה, השתלבות מהירה, מקווה לראות אותך פה הרבה
נעים מאוד עמי ../images/Emo9.gif שכחת את המספר כרטיס אשראי... ואת הקוד לכספומט חחחחחחח סתם אני צוחק, כבר פעם שניה שאני חוזר על הבדיחה, אז תסלח לי... בכל מקרה, השתלבות מהירה, מקווה לראות אותך פה הרבה
N naty16 New member 3/4/04 #11 niravital מממ2ב איתך??? יש לך אייסי קיו??? ולאחרים גם למי שרוצה לדבר איתי שיגיד ונדבר גם דרך האייסי קיו!!! נ.ב נורא כיף לי להיות פה אתם אחלה!!!
niravital מממ2ב איתך??? יש לך אייסי קיו??? ולאחרים גם למי שרוצה לדבר איתי שיגיד ונדבר גם דרך האייסי קיו!!! נ.ב נורא כיף לי להיות פה אתם אחלה!!!
פ פיקוש New member 3/4/04 #13 עמייייייייייייייייייי זה אני רוניייייי!!!!! אתה זוכר אותי? מהאיסי קיו, מסנג'ר?!????? מה קורה?????
N naty16 New member 3/4/04 #15 שאלה?? למה אני לא מצליח להוסיף תמונות פה בפרום?? למי שיודע שיעזור לי בבקשה??!!
N niravital New member 3/4/04 #17 כדי להוסיף תמונה, שים לב קודם שגודל הקובץ הוא פחות מ-250kb קבצים גדולים מזה לא מתקבלים
ל לולו המשוגע New member 3/4/04 #5 וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif ברוך הבא לפורומנו הקט ^^ שלום לך, אני ליאת, בת 15 מפתח תקווה ^_^ מה שמך? ^_^ השתלבות מהירה ונעימה
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif ברוך הבא לפורומנו הקט ^^ שלום לך, אני ליאת, בת 15 מפתח תקווה ^_^ מה שמך? ^_^ השתלבות מהירה ונעימה
N naty16 New member 3/4/04 #12 לולו המשוגע תודה!! אני עמי שקורי... ממ2ב איתך יש לך אי סי קיו?? אני ישמח לדבר איתך ואם כלום!!! חולה עליך נטי את המלכה היחידה!!!! ומי שלא מסכים יכול להיתפוצץ!!!
לולו המשוגע תודה!! אני עמי שקורי... ממ2ב איתך יש לך אי סי קיו?? אני ישמח לדבר איתך ואם כלום!!! חולה עליך נטי את המלכה היחידה!!!! ומי שלא מסכים יכול להיתפוצץ!!!
T Tustusit New member 3/4/04 #8 ../images/Emo42.gif ברוך הבא ../images/Emo20.gif אני מיתר, בת 16 מראשון... השתלבות מהירה
R rozalinda22 New member 3/4/04 #9 ברוך../images/Emo24.gifהבא../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif אני רוזי , בת 17 מנהריה תהנה פה