שלום לכולם

ilatan

New member
שלום לכולם ../images/Emo66.gif ../images/Emo58.gif

יש לי שאלה אבל אני לא בטוחה שמי שרואה היקארו בטלויזיה כבר הגיע לשלב בעלילה שעליו אני מדברת ואני לא רוצה להרוס לאף אחד את ההפתעות בעתיד אז כל מי שרואה את הסידה בטלויזיה ורוצה להיות מופתע שלא יקרא הלאה, מי שמתקדם יותר מהטלויזיה אולי יוכל לעזור לי
.... .... .... רציתי לשאול אם מישהו כאן קרא אולי פאנפיק שבו Fujiwara no Sai לא נעלם.. או לפחות נעלם אבל חוזר בחזרה... כי חברה שלי ממש מיואשת מזה שככה קרא והיא בדיכאון והדבר היחידי שיכול להוציא אותה מזה זה לקרוא סיפור של מישהו שהמציא עלילה שונה.. אז אולי מישהו קרא משהו כזה? המווון תודה מראש!!

Ferma

New member
../images/Emo58.gifרציני מאוד

לא צריך לחפש פאנפיק, בסדרת המנגה המקורית זה קורה. כאמור, סדרת המנגה ממשיכה אחרי סדרת האנימה והנה ההמשך
: BTW איך את באנגלית? - אם יהיה צורך אוכל לתרגם את זה - אבל שווה לך להשקיע את המאמץ...
The manga version of Hikaru no Go goes beyond the anime, and goes further on in Hikaru's career to the International Youth Go Tournament, the Hokuto Cup. Hikaru, along with Akira and a Kansai Go player named Kiyoharu Yashiro are selected to represent Japan, while Suyon Hon (a Korean Go player that was beaten by Hikaru earlier in the series) and two others represent Korea and three of Shinichiro Isumi's Chinese friends represent their country. Due to a translation error, an interview of one of the Korean team's players downplayed the skill of the legendary former player Hon'inbo Shusaku. Although the Korean later finds out, he refuses to correct the error and instead emphasizes it when he realizes that it enrages Hikaru, who takes it as a direct affront to Sai. This leads to Hikaru eventually challenging the player on the Korean team, the captain, in a match where he loses by only one half of a moku. Japan eventually comes in last, behind Korea (1st) and China (2nd). In the end, Hikaru was asked for his reason to play Go. With tears in his eyes, he answered "To link the far past, with the far future". The manga then ends cyclically, with Sai's ghost once again asking "can you hear my voice?" (Note: In 2003 the anime extends to include the preliminary matches leading to the International Youth Go Tournament by presenting an extra one and a half hour production.)​
תהנו!

star_female

New member
../images/Emo58.gif ענק לכל המנגה למעלה!

היית צריכה לכתוב שזה ספוילר כל כך רציני כמו *כל שאר העלילה* O_O;; עכשיו, בקשר למה שכתבת...
ים גדולים לאנימה ולמנגה (גם לסוף!) הדף האחרון נתון לפירוש אישי לכל אחד ולא ממש ברור מה הוא אומר. יכול להיות שזה זה, ויכול להיות שזה משהו אחר (זיכרון? מישהו אחר? עתיד?). אישית אני לא מאמינה שזה סאי, כי למרות המשפט המוכר והידוע הסדרה די הפכה את זה לברור שהוא לא יחזור כי הוא מיצה את היעוד שלו. ומסר מאוד גדול בסדרה הוא שהחיים ממשיכים, ואם סאי היה חוזר זה היה קצת סותר במקרה הזה... גם לא היתה שום מטרה בחזרה שלו, לפחות לא בתקופה של היקארו, גם אם הוא היה גורם לעוד שחקן להיות כל כך טוב - כבר יש את אקירה והיקארו לא צריך יריב נוסף (כמובן שגם אקירה לא צריך יריב נוסף). אבל כמו שכתבתי, כל אחד יכול לפרש את זה כמו שהוא רוצה, ואני לא אתווכח. זה ממש לא ברור למה היתה הכוונה (ולדעתי זה חלק מהיופי שם).

star_female

New member
היא ראתה את האנימה עד הסוף?../images/Emo58.gif

לדעתי הסוף מדגיש את הסיבה שזה היה חייב לקרות... וחוץ מזה מה שקרה מיד אחרי זה (ההתמודדות של היקארו וההבנה שלו שסאי תמיד יהיה במשחק שלו) עוזר להתגבר על זה, לפחות קצת. לרצות שהוא יחזור זה לא ממש פיתרון, לדעתי יותר כדאי להתמודד עם זה במקום להתכחש ולהצטער שזה קרה. זה היה חייב לקרות מתישהו או שלא היתה התקדמות משמעותית בעלילה ואצל הדמויות. (למרות זאת, אני מבינה את הדיכאון הזה וכדאי לתת לה כמה ימים להתגבר עליו ולמצות את ההרגשה הזאת :X)

למעלה