שלום לכולם! שאלה: מה קורה בין לורליי ולוק? הם אוהבים אחד את השני???? או שרק לוק אוהב את לורליי????
Y YAHEL1 New member 16/4/02 #1 שלום לכולם!../images/Emo65.gif שאלה: מה קורה בין לורליי ולוק? הם אוהבים אחד את השני???? או שרק לוק אוהב את לורליי????
שלום לכולם!../images/Emo65.gif שאלה: מה קורה בין לורליי ולוק? הם אוהבים אחד את השני???? או שרק לוק אוהב את לורליי????
א א נ ס ט ס י ה New member 16/4/02 #2 היי יהל!!! אמממ......נראה לי כמעט בטוח שהם אוהבים אחד את השני...... יאללה ביי שירה יום עצמאות שמח כולם!!!!!!!!!!!!
היי יהל!!! אמממ......נראה לי כמעט בטוח שהם אוהבים אחד את השני...... יאללה ביי שירה יום עצמאות שמח כולם!!!!!!!!!!!!
Z zoloo New member 16/4/02 #3 היא מתה עליו אפילו לכל בחור שצופה בסדרה ברור שגם לורליי משתגעת על התחת של לוק, אבל כמו הרבה בחורות היא עדיין לא מבינה את זה. אני מעריך שלקראת סוף העונה יתפתח בינהם סיפור .
היא מתה עליו אפילו לכל בחור שצופה בסדרה ברור שגם לורליי משתגעת על התחת של לוק, אבל כמו הרבה בחורות היא עדיין לא מבינה את זה. אני מעריך שלקראת סוף העונה יתפתח בינהם סיפור .
T tinklebell New member 16/4/02 #4 היי! נכון!! בכלל לא קישרתי, למרות שידעתי שהוא מוכר לי מאיפהשהו....! וואוו!!! הלוק החדש שלו כל כך מתאים לו! איזה מותק!! )
היי! נכון!! בכלל לא קישרתי, למרות שידעתי שהוא מוכר לי מאיפהשהו....! וואוו!!! הלוק החדש שלו כל כך מתאים לו! איזה מותק!! )