שלום לכולם !

שלום לכולם !../images/Emo65.gif

זמן רב שלא כתבתי כאן בפורום. לעיתים, מתוך כורח והעדר זמן, ולעיתים - מתוך רצון ובחירה. בדרך-כלל, קראתי את הדברים, בפסיביות. בשלב מסויים - לא הרגשתי שיש בי יכולת לתרום לכם, ולא הרגשתי שהפורום עבורי הוא מה שהיה בעבר. בשלב הזה - הודעתי (להנהלה) על פרישתי מניהולו. במידה ותהיה בי יכולת לתרום, ורצון להשיב - אעשה זאת כמשתתפת. אני מקווה שבקרוב ימונה לפורום זה מנהל קבוע, הרוצה, יכול ומעוניין לתרום מידיעותיו, ונסיון חייו (יש כבר כמה על הפרק....) מאחלת לכל אחד ואחת מכם המשך חיים נפלאים, וזכרו ש"החיים הם בדיוק מה שאתם עושים מהם !" בהצלחה לכולם !!! זיו

ליידילי

New member
לזיו ולמועמדים/דות

זיו חביבה, איני יודעת מה היו שיקולייך כאשר קבלת על עצמך את ניהול הפורום. אני כן יודעת, (מתוך קריאה) שהשקעת המון. גם את כנראה חשה כך - כיוון שאת אומרת שכעת אינך חשה שיש בך יכולת לתרום למשתתפים. ונדמה לי שהיתה כאן הנחת יסוד שגויה, על פיה, כמנהלת עלייך להגיב לכל הודעה, לתרום, לסייע... ומי יודע מה עוד. איני מתפלאה ש"נגמר לך הסוס". רק חבל לי. דבר אחר שאת אומרת, קצת מציק לי, והוא שאינך חשה שהפורום הינו מה שהיה עבורך בעבר... וזו בעיני אמירה אשר לגיטימית למשתתפי פורום, אך פחות למי שבוחרים לקבל על עצמם את ניהולו. איני אומרת כל זאת כדי לבקר אותך, אלא כדי להאיר את עיני מי שאולי מעונינים לנהל את הפורום בעתיד. - שישקלו היטב את החלטתם בטרם יקבלו על עצמם ניהול. באשר לי כמשתתפת , די נמאס מהתחלופה הזו. בעקרון דעתי היא, שמנהל/ת פורום הינו משתתף בעל ענין, אשר מוכן לקחת על עצמו מחויבות של ניהול...שעיקרו שמירה על ה"סדר הטוב" ו...לעיתים איזו תרומה אקטיבית לעורר אותו אם הוא "נרדם"... זאת ותו לא. ועוד - בפאראפראזה על דברי הסיכום שלך, (והדברים נאמרים בחיוך וברוח טובה - ואנא קבלי אותם כך) פורום הוא בדיוק מה שהמשתתפים בו עושים אותו

ליידילי, יקירה,

קודם כל, תודה על התייחסותך. שנית, הרשי לי לתקן אותך. אם תקראי שוב את דבריי, ותשימי לב ניואנסים הדקים שבהם, שימי לב שאמרתי כי "הפורום אינו מה שהיה בעבר עבורי", ועבורי- בלבד. מסיבות השמורות עימי, ומאילוצים אחרים - לא הרגשתי שיש בי יכולת לתרום יותר, וגם לא להיתרם. ומסיבה שכזאת - הרגשתי גם אי-נוחות לכהן תחת כותרת של "מנהלת הפורום" והודעתי על פרישתי מהתפקיד. אני חושבת שנקודת הראות שלנו באשר לתפקיד ניהול הפורום היא שונה. את רואה את התפקיד כ"שמירת הסדר" בפורום. ואילו אני חושבת שמנהל הפורום צריך להיות גם בעל רצון, ויכולת להגיב, ולהיות חלק פעיל מהפורום אותו הוא מנהל. מכוון שכך, ומאחר ולא יכולתי לעמוד בקריטריונים אלו בשלב הנוכחי - העדפתי להעביר את השרביט למי שכן יכול למלא אותם. אני בטוחה שמבין משתתפי הפורום יש כמה כאלה. ומקווה שבקרוב מאוד ימונה מישהו כזה. (העברתי להנהלת הפורום המלצות לגבי מס´ משתתפיפ שהביעו נכונות לקחת על עצמם את התפקיד). כל טוב, זיו

ליידילי

New member
ניואנסים עבים ודקים ומה שבינהם

שמתי, גם שמתי, לב. ולכך בדיוק התייחסתי. (תבחיני בכך אם תשובי לקרא את הודעתי , אך אינך חייבת). איני חולקת על החלטתך, בענין הזה רצונך כבודך. ואת - ורק את יודעת מה נכון עבורך. באשר לנקודת הראות - איני סבורה שאנו חלוקות כל כך. אני דיברתי בעיקר על חלוקת אנרגיות: וודאי שרצוי שמנהל יהיה בעל רצון ויכולת להגיב ולהיות פעיל. (ואת אכן היית מנהלת שכזו -ואני יכולה רק לשוב ולהביע הערכה למידת הרצון והמעורבות שגילית), ההבדל הוא במוקד התפקוד שלו. ביכולת שלו/ה לנתב את הפורום - ולאו דווקא ע"י מעורבות תגובה יומיומית. עובדה שפורומים , (כולל הפורום הזה) הצליחו להתקיים תקופות לא קצרות ללא ניהול. ניהול בהחלט רצוי ועשוי לשפר - אך אינו הכרחי. מה שנותן מקום רב למחשבה על תפקיד המנהל/ת. שמחתי שהגבת לדברי, ואשמח לשוב ולפגוש אותך כאן. מצאתי ענין בדברים שכתבת כאן - גם לפני היותך מנהלת, ואני בטוחה שיהיה טעם בדברייך בכל עת שתמצאי לנכון להגיב. אני מקוה שהאופק יתבהר עבורך, והאילוצים יפנו מקומם לדברים שתעשי מבחירה. כל טוב לך

למעלה