שלום לכולם !

שלום לכולם ! ../images/Emo6.gif

אני חדשה כאן
קוראים לי מעיין, אני בת 15 ואני עובדת עם עיצוב גרפי בערך שנה וחצי. אני חייבת לומר שהבלוגים שמצאתי פה, פשוט מקסימים. אחד יותר יפה מהשני. כל הכבוד
בנוסף הבנתי שהפורום חדש, אז מזל"ט ענקי לכבוד פתיחת הפורום והמון בהצלחה
אשמח להכיר אתכם
מעיין

blablamax

New member
ממםם האמת ../images/Emo105.gif

רוב הבלוגיים הישראליים שעברתי אליהם עד היום(אני לא מכליל!) יש להם מין תבנית כזו דומה, העיצוב יפה,ורוב הבונים יש להם גם קצת ידע בגרפיקה,אבל הבסיס מאוד דומה(תמונה מרכזית,גלילה ארוכה,אותה מערכת ספר מבקרים וכו´) ... אז נכון,זה אחלה,זה יפה ... אבל מי יראה לנו כאן בלוג קצת "שונה" ?
מחכה.... כפיר מפורום ביקורת אתרים

תשמע,

מצד אחד זה אולי נכון. ישנם הרבה בלוגים דומים. אבל בכל בלוג יש את התוכן והפינות השונות והמגוונות שלו. אם אתה מדבר מבחינה עיצובית, יש הרבה סוגי בלוגים. בעיקרון, עוד לא ראיתי בלוג שדומה בצורה משמעותית לבלוג אחר (מבחינה עיצובית). אתה יכול להגיד גם שבלוגים שראית דומים לכל אתר אחר (לא רק בלוג), העניין הוא שלבלוג יש בעיקרון את סגנון המראה החזותי האופייני לו, אפשר לומר שמעצם העובדה הזו, יש דימיון מועט בין הבלוגים. וגם - דיי ברור שהאחד מקבל השראה מן השני.

איה@

New member
אהלן מעיין../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. מסכימה איתך, כאופי בעל האתר כך התוכן והעיצוב, משקף את עצמו אצל חלק העיצוב עצמו הוא החשוב, אצל אחרים התוכן והקישורים המענינים ובעצם מה משמעותי יותר? התוכן? או העיצוב? יופי שאת כאן.
איה.

טנקס ../images/Emo141.gif

אני חייבת להוסיף שאני משתדלת להיות כמה שיותר מעורבת פה. לכן, נורא אשמח אם המעוניינים יציגו את עצמם, יהיה נחמד לעשות הכרה קטנטנה, לפחות לדעתי

xero1

New member
נו

כפיר, מין הסתם, כל סוג של אתרים, דומה. כי זה סוג של אתרים. למשל, הפורטלים הגדולים בישראל. נענע, וואלה, תפוז ו MSN, אתה יודע, בשביל הגיוון, נוסיף גם את start ואת אחלה. כולם "דומים", אצל כולם יש לוגו למעלה בצד, לכולם (טוב, לרוב) יש פורומים, לכולם יש מנוע לחיפוש אתרים, לכולם יש חדשות. אז אני חוזר ואומר, אולי הבלוגים באמת קצת "דומים", כי זה |הגדש|סוג של אתרים.

למעלה