שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo6.gif

סקררר! בננה או לימון?
תפוח או תות?
אגס או תפוח?
נס או שחור?
וניל או שוקו?
במבה או בייגלה?
ידיעות או מעריב?
ראש1 או מעריב לנוער?
מיכאלה או השיר שלנו (חח נחשו :/)?
אפרת או נתן?
יומן- אירגונית או ספר?
מחברת- ספירלה או רגילה?
עיפרון- עטיפרון או עיפרון?
יופי או אופי?
טלוויזיה או מחשב?
איסי או מסן?
טלא או פלא?
שיעור- ספורט או מתמטיקה?
אנגלית או תנ"ך?
לשון או ג"ג?
אזרחות או היסטוריה?
בנים- (השטע הזה מיועד לבנות בלבד.. יש פה בנים בכלל?? חחחעע)-
שיער- קצוץ או ארוך?
שחור או בלונדיני או חום?..
תלתלים או חלק?
לעולם לא תדעו איך שלי נראה מואהאמאהמואהאה.. עיניים- חומות, ירוקות או כחולות?
גוף- שמנמן או חטוב?
כהה או בהיר?
מידת נעליים- גדולה, בינונית או קטנה?
ועוד כמה לא קשורות לחיים: שחור או לבן?
נעלים- סגורות או כפכף?
צבעוני או אחיד?
יפה או מכוער?
אטום או סתם פלצן? חחחחח
ונראה לי זהו
לוב יו-

אלדברו איתי

זה ממש מגעיל אני יושבת ומכינה לכם יפה סקר מושקע ואתם אפילו לא מגיבים? מילא לענות! אבל להגיבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

טוב נו...

בננה או לימון? בננה תפוח או תות? תות אגס או תפוח? אגס נס או שחור? אייס וניל או שוקו? וניל במבה או בייגלה? בייגלה ידיעות או מעריב? מעריב ראש1 או מעריב לנוער? מעריב מיכאלה או השיר שלנו (חח נחשו :/)? מיכאלה אפרת או נתן? אפרת יומן- אירגונית או ספר? לא חשוב מחברת- ספירלה או רגילה? ספירלה עיפרון- עטיפרון או עיפרון? עטיפרון יופי או אופי? אופי טלוויזיה או מחשב? מחשב איסי או מסן? אייסי טלא או פלא? פלא שיעור- ספורט או מתמטיקה? מתימטיקה
אנגלית או תנ"ך? אנגלית לשון או ג"ג? ג"ג אזרחות או היסטוריה? היסטוריה בנים- (השטע הזה מיועד לבנות בלבד.. יש פה בנים בכלל?? חחחעע)- שיער- קצוץ או ארוך? לא משנה שחור או בלונדיני או חום?.. שחור תלתלים או חלק?לעולם לא תדעו איך שלי נראה מואהאמאהמואהאה.. לא משנה עיניים- חומות, ירוקות או כחולות? חומות גוף- שמנמן או חטוב? חטוב כהה או בהיר? לא משנה מידת נעליים- גדולה, בינונית או קטנה? קטנה-בינונית ועוד כמה לא קשורות לחיים: שחור או לבן? לבן נעלים- סגורות או כפכף? סגורות צבעוני או אחיד? צבעוני יפה או מכוער? יפה אטום או סתם פלצן? חחחחח אה?

עונה!!

בננה או לימון? בננה!! תפוח או תות? תות!! אגס או תפוח? אגס!! נס או שחור? אפחד!! וניל או שוקו? וניל!! במבה או בייגלה? אפחד!! ידיעות או מעריב? ידיעות!! ראש1 או מעריב לנוער? שניהם!! מיכאלה או השיר שלנו (חח נחשו :/)? השיר שלנו!! אפרת או נתן? שניהם! יומן- אירגונית או ספר? אפחד!! מחברת- ספירלה או רגילה? ספירלה!! עיפרון- עטיפרון או עיפרון? עטיפרון יופי או אופי? אופי טלוויזיה או מחשב? מחשב! איסי או מסן? מסנ!! טלא או פלא? פלא!! שיעור- ספורט או מתמטיקה? תלוי........ אנגלית או תנ"ך? תנ"ך כי בתנ"ך אתה נח! לשון או ג"ג? לשון! אזרחות או היסטוריה? הסטוריה!! בנים- (השטע הזה מיועד לבנות בלבד.. יש פה בנים בכלל?? חחחעע)- שיער- קצוץ או ארוך? לא קצוץ, אבל לא כמו של עידן רייכל!! שיהיה שופע... שחור או בלונדיני או חום?.. חום!! תלתלים או חלק?לעולם לא תדעו איך שלי נראה מואהאמאהמואהאה.. חלק! עיניים- חומות, ירוקות או כחולות? ירוקות!! גוף- שמנמן או חטוב? חטוב!! כהה או בהיר? בהיר!! מידת נעליים- גדולה, בינונית או קטנה? בינונית!! ועוד כמה לא קשורות לחיים: שחור או לבן? לבן!! נעלים- סגורות או כפכף? כפכפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צבעוני או אחיד? צבעוני!! יפה או מכוער? יפה!! אטום או סתם פלצן? אה??

MoRaN SaShA

New member
אוקיי בא לי לענות

אממ בננה תות אגס לא אוהבת קפה.. שוקו במבה ידיעות ומעריב שניהם אחלה מעריב לנוער אבל גם ראש 1 אממ השיר שלנו.. סורי,, אבל גם מיכאלה אחלה אפרת ונתן,ואף אחד מהם,,, לא מיוחד לי חח יומן ארגונית! מחברת ספירלה עיפרון חודים העיקר, ולא עט יופי ואופי השילוב המקסים טלוויזיה מחשב מסנג'ר אבל גם אי סי פלא וטלא חח שיעור מתמטיקה וספורט כי לאחרונה אני טובה בספורט סוף סוף חחח אנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!! לשון אזרחות מה סתומרת עכשיו אני אומרת איך אני אוהבת בנים? שיער קצוף בלונדיני או חום לא מפריע חלק (אצל בנים) אבל גם תלתלים יפה עיניים כחולות חומות וירוקות חח גוף חטוב בהיר בינונית לבן כפכף וסגורות הכל פלטפורמה בעיקר חחח אחיד יפה מה זה אטום או סתם פלצן חחחחחחח איזו שאלה מוזרה

MoRaN SaShA

New member
חחחחחח אהלן קרן מאמי

קרן יש לך שם מהמם!! ובא לי להגיד לך את זה

נצל"ש- היום יש השגריר!!!!!!!!!!!!!!

עם מהרטה החמודה ששבוע שעבר כולם רצו להעיף אותה, בני זונות שייחנקו אמן!!!!

מיכיל

New member
עונה לסקר ../images/Emo13.gif

סורי שלא עניתי יותר מוקדם קרן... פשוט לא היה לי זמן...מתמטיקה ...בעעע...הקיצר..עכשיו אני עונה
בננה או לימון ? בננה תפוח או תות ? תות אגס או תפוח ? תפוח נס או שחור ? נס וניל או שוקו ? שוקו במבה או בייגלה ? במבה ידיעות או מעריב ?ידעית ראש1 או מעריב לנוער ? ראש1 מיכאלה או השיר שלנו ? מיכאלה (השיר שלנו לא ראיתי..אין לי יס) אפרת או נתן ? נתן ואפרת
יומן-אירגונית או ספר? אירגונית מחברת- ספירלה או רגילה? ספירלה עיפרון או עטעיפרון? עטעיפרון! יופי או אופי? אופי טלוויזיה או מחשב? מחשב אייסי או מסן? מסן! טלא או פלא? טלא שיעור ספורט או מתמטיקה? ספורט אנגלית או תנ"ך? אנגלית לשון או ג"ג? לשון אזרחות או היסטוריה ? היסטוריה בנים: שיער- קצוץ ושחור תלתלים או חלק?- תלתלים עיניים- אין לי העדפה..ירוקות וחומות וכחולות זה יפה
גוף- שמנמן או חטוב ? חטוב ושמנמנן..חחח שניהם חמודים כהה או בהיר ? בהיר מידת נעליים? קטנה שחור או לבן ?שחור נעליים- סגורות או כפכף? סגורות צבעוני או אחיד ? אחיד יפה או מכוער? יפה אטום או סתם פלצן? פלצן...

למעלה