שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo6.gif

היי, הגעתי די במקרה לפורום הזה, ולכמה רגעים נעתקה נשימתי. פתאום בבת אחת אני רואה כל מיני אנשים שמדברים על בעיות שחוויתי, תשובות לשאלות שלא היה לי לאן להפנות וכ'ו. אני רק הגעתי ואפילו לא הספקתי ממש לקרוא את התכתיבים פה. הייתי רק חייב להגיב איכשהו. ראיתי פה תכתובת על דפלפט כרונו. בשביל הרקורד אני נוטל דפלפט כ-10 שנים (הרבה זמן כשחושבים על זה) המינון שלי כרגע זה 800 מ"ג ליום. אני אקרא מייד את המאמר בנושא ואשמח לשמוע ממשהו שכבר עבר לתרופה החדשה. האם אכן התופעות לוואי ירדו משמעותית? (רעד בידיים חוסר ריכוז שיכחה וכו) אז חיבוק
גדול לכולם (אני עדיין קצת מתרגש! וזהו שיהיה לכולנו שבוע טוב.

qt1

New member
ברוך הבא, שבוע טוב../images/Emo39.gif

ואתה אפילו חתיך
לא ידוע לי על מישהו מהפורום שהחליף לדפלפט כרונו, אשמח גם אני לקרוא... יופי שהגעת, תישאר, יהיה נחמד

ufo11

New member
ברוך הבא לפורום הקט שלנו:)

איזה סוג של תופעות לוואי מלוות אותך ? גם אני נטלתי דפלפט עד שעברתי לתרופה אחרת (למיקטל)... ו..אל תתרגש יותר מדי אה?:) שלא יהיו פשלות:)

תודה על הפידבק! + פירוט מקיף../images/Emo124.gif

אהלן חבר'ס!
קודם כל תודה ל ה- Warm Welcome!
אני אתאר את מצב המחלה שלי + תופעות לואי. נראה לי שזה מקרה מיוחד כי לא הכרתי אף אחד במצב כמו שלי. אפיוני המחלה: - ההתקפים שלי מתבטאים באבסנס (אני נכנס ל"Stand by mode") של שניה ואז פרקוסים בידיים למשך שניה עד חמש שניות. - ההתקפים הם תוצאה ישירה של חוסר שינה או שינה לא עיקבית. - ההתקפים החלו בגיל 13 בערך ומאז אני נוטל depelpt במינון יורד ז"א בעבר לקחתי 1500 מ"ג ליום (!) והיום אני מקבל 800 מ"ג ליום. - אני תמיד מרגיש/יודע מתי אני במצב של טרום התקף (אאורה) ואני יכול למנוע את ההתקף אם אני מתרכז חזק ולא סוגר את העיניים לתקופה ארוכה.ועושה פעילות מעוררת כמו שכיבות שמיכה וכאלה. תופעות לוואי: - חוסר ריכוז (קשה לי לעשות שני דברים בו זמנית כמו לדבר בטלפון ולהקליד משהו במחשב - וזה לא רק בגלל שאני גבר כי גברים יכולים לעשות רק משהו אחד כל פעם
) - זכרון חלש (שוכח שמות של אנשים אבל מצליח לצאת מזה בחן בלי להעליב..
) חשוב לציין שהמצב שלי יציב לחלוטין (ב"ה) בזכות התרופות ובקרה על שינה יציבה. נ.ב. אה, ולא נראה לי שכתוב איפשהו שחולי אפילפסיה לא יכולים להיות גם חתיכים
יום מעולה לכולם!

למעלה