שלום לכולם

k a r i n 15

New member
שלום לכולם../images/Emo6.gif

שלום קוראים לי קרארין ושמתי
שהרבה כאן שואלים על שירים אז אני מצטערת שעוד פעם יש הודעה על שירים אני מבקשת ממך לעזור לי למצוא שירים של סלסה שורות בבקשה אני ממש צריכה אותם......וכמה שיותר שירים תודה מראש קארין

Angelital

New member
קארין..

באתר של salsa.org יש בחלק של המוסיקה שמות של ריקודי שורות, לחלק מהם רשום אפילו הכינוי שלהם (ריקוד הערפדים, ריקוד השיכורים, לוקה.. וכו') מקווה שעזרתי

k a r i n 15

New member
אז איך קוראים לזה?

וד"א תודה angel אבל הייתי באתר הזה ולא היה כל כך הרבה שירים......... אתם יודעים איך קוראים לשקדיס?

הצעה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

תיכנסי לאתר של הביה"ס של יניב ילון.. יש שם רשימה ענקית של שירים.. יש שם גם סלסה, גם ריקודי שורות (את כולם) וגם בצ'אטות ומרנגה. ליד כל ריקוד שורות רשום בסוגריים שזה ריקוד שורות אז אל תדאגי
קישור לאתר: http://www.yanivyalon.co.il

Palalolito

New member
זה תלוי

לחלק מהשירים יש קצב של היפ הופ או פופ מסחרי וטיפה פאנק לטיני כמו: rebola קיקיריבו קימברה וכד' וחלק אחר זה השירים מברזיל. הם נקראים samba axe וזה סגנון משל עצמו שנרקד בקרנבל בבהאיה אם אני לא טועה. כמו שהבנתי יש זמר ששר את השיר ולהקה שעושה את הריקוד מאחורה. עכשיו לא כולם זוכרים בדיוק וכל אחד שבא משם לארץ ממציא לחלקים שהוא לא יוע או לא זוכר דברים משלו וזה למה לפעמים יש גרסאות שונות של אותו ריקוד.

למעלה