שלום לכולם

omrihoresh

New member
שלום לכולם../images/Emo59.gif

אני עמרי, חלקכם מכיר אותי וחלק עדיין לא. אני שותף לא מאוד פעיל בפורום. אני צריך את עזרתכם וגם את התלהבותכם- התחלתי ללמוד בחודש שעבר מסלול לבניית וניהול אתרים. במסגרת הלימודים כל אחד בונה אתר אישי כפרויקט מסכם. וכאן מגיע בחלק הטוב- החלטתי לבנות אתר שיהיה מעין אתר מועדון מעריצים ישראלי לאירוסמית! אין לי כוונה לבוא במקום או להתחרות בפורום. האתר הוא קודם כל פרויקט אישי שלי כתרגיל. אם אני ארצה ואראה שהוא מוצלח, אשיק אותו כאתר דינאמי לכל דבר ועניין. וכאן אני צריך את עזרתכם- אשמח לקבל רעיונות/הצעות/עזרה בכל מה שקשור לתוכן האתר ומה כדאי שהוא יכלול. אז קדימה אנשים נא לזרוק רעיונות ולהראות יצירתיות. תודה מראש לכל מי שיעזור עמרי

בָלבָל

New member
יווו איזה כיף!!

צריך שם כמובן דיסקוגרפיה צריך מדור תמונות מחולק לנושאים ותתי נושאים צריך מדור חדשות תאריכי הופעות צריך קישורים (גם לפורום
) אמממ טוב תכלס אני יכולה פשוט להגיד פה את כל מה שיש באתר הרישמי חחח אה וגם פה במאמרים... אני בכיף אשלח לך כל מה שתרצה... יו יש לי גם כמה המלצות לפתיחה של האתר, כזה שיהיה צריך ללחוץ "כניסה" ואז תהייה תמונה שבכל מקום שם יהיה כזה משהו אחר ללחוץ עליו כדי להגיע לנושא מסויים
סתם שאלה, למה לא תעשה אתר על אלטון ג'ון??

omrihoresh

New member
ענבל

שמח על התלהבות (תכל'ס ידעתי שאת תראי את זה ראשונה) אני אשמח לקבל תמונות להקה ולוגואים שונים (יש לך את החדש עם האש?) חשבתי לעשות אתר לאלטון אבל ירדתי מזה משתי סיבות: 1- אין כמעט מעריצים שלו בארץ ואני רוצה אתר שישרת אנשים 2- סתם למנוע את זה שכל הכיתה תרד עלי (כולל המורה) מה שכבר החלטתי שיהיה זה קישור "פורום" לפורום הזה כמובן... אני אשתף אתכם בשלבי הבנייה....ואני מבטיח כמה הפתעות נחמדות

בָלבָל

New member
שילכו לחפש ירדו עליך ../images/Emo4.gif

כל אחד והסטיות שלו! (נגיד שלי זה שלמה ארצי... הינה... אמרתי את זה...) אבל בכיף תעשה אתר אירו למה לא יש לי את הלוגו ההוא בגודל טוב, תשלח לי במסר את המייל שלך ואשלח לך.

AeroTom

New member
מה שענבל אמרה

אלו דברים שתמיד יש באתרים כאלה. של להקות ואמנים. אפשר גם ביוגרפיה כמובן, מידע על חברי הלהקה, ההיסטוריה וכל הדברים הנלווים. אם תרצה ממש להשקיע אפשר רשימת כל השירים ומידע עליהם, ביקורות על האלבומים ולא יודע מה...אישית אני לא חושב שאתר כזה בארץ ממש יצליח עם כניסות והשתתפות. גם כי יש את הפורום...לעבודה אבל בהחלט אפשר להכין משהו שייראה מרשים אני משער. בכל מקרה שיהיה בהצלחה בלימודים, עמרי!

omrihoresh

New member
תודה!

האמת היא שאני זוכר לטובה את האתר של הלהקה מלפני כמה שנים (כשיצא jpp) בפתיחה היה מין רוכסן כזה שהיה צריך לפתוח כדי להיכנס לאתר. זה רעיון ממש נחמד. מבחינת כמות חומר הוא לא יהיה מפוצץ בהתחלה, אבל אם אני אחליט לעשות אותו מושקע אחרי הלימודים אני אוסיף ואשכלל אותו.

SaintJohn

New member
את מילת הקסם כבר אמרת.

הכי חשוב, זה שהאתר יהיה דינאמי. להעלות תכנים (כמו שענבל המליצה) זה החלק הקל. החלק של החדשות הוא היותר חשוב, כי שם יש מידע שיכול לזרום. בשביל זה צריך להיות צמוד למידע חדש שעולה לגבי הלהקה. אולי אפשר לעשות פינה באתר למכירות של מוצרים מיוחדים ונדירים של אירוסמית' באיביי, ולהקפיד לעדכן אותו. אני מקווה שזה יצליח לך, יהיה מגניב אם יהיה אתר עברי לאירו.
המון בהצלחה!

omrihoresh

New member
תודה רבה

חשבתי גם לשלב טורים אישיים של מי שירצה לכתוב מאמרים או ביקורות

למעלה