שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo58.gif

לא ראיתי הרבה פרקים לאחרונה ופספסתי כנראה הרבה! טיפשה שכמותי. השאלה היא: מה בסוף קרה עם גברת מיזוקי והקרב הזה שהיה אמור להיות בינה לבין סאקורה? מה קרה בסוף של זה? ומי זה יואה? OO;; ספרו לי מה קרה בערך... הפרק האחרון שראיתי היה שגברת מיזוקי דיברה עם קרו.. מה קרה מאז? ^_^;;

Yosh Yosh

New member
לייייייייייייייי!!! DDD:

יואה זה יוקיטו, השומר השני של קלפי הקלאו
הוא שפט את סאקורה ולי (שהפסיד בצורה אומללה ;-;), והתפקיד של גברת מיזוקי היה בעצם לתת לסאקורה מן פעמון קסם כזה בזמן שהיא נשפטה (והייתה ככה קרובה ללהפסיד). לא היה אמור להיות שום קרב בינה לבין סאקורה.

S.Riddle

New member
לי :O

לא ידעתי שאת רואה סאקורה o.o; אה, אניוואי... גברת מיזוקי לא הייתה אמורה להילחם בסאקורה @_@ במהלך הקרב של סאקורה ביואה היא השתמשה ב"פעמון" שקלו ריד נתן לה כדי לתת לסאקורה הזדמנות אחרונה לנצח את יואה :x יואה, אה... זה השומר השני של הקלפים (קרו זה הראשון), שהוא בעצם יוקיטו... לא שיוקיטו יודע על זה, אבל יואה כן. ארג. מסובך. אניוואי, יוקיטו הוא בעצם יואה וכשסאקורה תפסה את כל הקלפים אז הוא הופיע ונלחם בה כדי לקבוע אם היא מתאימה להיות המאסטרית החדשה של הקלפים ושלו. וכן, היא ניצחה :X

OFIRB9

New member
אז ככה

קלף האדמה תקף וסאקורה לכדה אותו ואז קרו הפך לצורתו המקורית, אחרי שסאקורה כתבה את השם שלה על האדמה שהוא גם הקלף האחרון שהיא הייתה צריכה לתפוס אז יוקיטו הפך ליואה (יוקיטו הוא הצורה הארצית של יואה ויואה הוא השומר השני) יואה היה צריך לשפוט מי יהיה שליט הקלפים החדש אחרי שהוא ניצח את לי בקרב ולקח לו את כל הקלפים הוא נלחם בסאקורה וגם היא הפסידה כי היא לא רצתה לפגוע ביוקיטו, אז יואה אמר לה שפסק הדין האחרון זה שכולם ישכחו את האנשים שהם אוהבים וכל קלפי הקלאו ומה שקשור בהם יעלמו (כולל יוקיטו) אבל גבר מיאזוקי צלצלה בפעמון המיוחד שלה שקלאו ריד יצר כדי לתת לסאקורה הזדמנות שניה, השרביט שלה השתנה והיא השתמשה ברוח והביסה את יואה, אחרי זה יואה שלח אותה למין רוח מוזרה של קלאו ריד שדיברה איתה ואחרי זה פשוט מאוד ראו המון פלאשבקים...וכמובן שיואה חזר להיות יוקיטו וליוקיטו אין מושג, אבל טויה גילה הכל...גברת מיאזוקי עזבה לאנגליה לכיתה של סאקורה הצתרף תלמיד חדש ומסתורי בשם אריאול ולכיתה של טויה הצתרפה קרציה מסתורית בשם נאקורו, ועם השרביט החדש סאקורה צריכה להפוך את כל קלפי הקלאו לקלפי סאקורה כדי להשתמש בהם זהו...

OFIRB9

New member
היא כן בטח שכן ../images/Emo58.gif

אבל בטח שמת לב ששאורן כבר נדלק עליה, בסופו של דבר היא תתאהב בו ^^ איזה חמוד זה.................

וואו.

זהו. עכשיו התמונה שכנעה אותי. בגלל שהם באמת ביחד בתמונה אז אני אוהבת את הזוג הזה. יאיי. ועכשיו ברצינות, זה שאני לא אוהבת את הזוג לא אומר שאם הם יהיו ביחד אז אני אמורה כן לאהוב אותם. לא אוהבת אותם ביחד, הברונטי הזה מעצבן לי את התחת P:

S.Riddle

New member
איזה מן השוואה זאת?!?!??! O_O;;;;

קן ויולי וסאקורה ושאורן זה שונה לגמרי @_@ כאילו, זה סבבה שאת לא חושבת שהם מתאימים, אבל זאת השוואה קצת לא קשורה... זה שני זוגות שונים לגמרי >>;;; בכל מקרה... אני אישית חושבת שהם נורא מתאימים וככל שעוברים הפרקים ניתן לראות את זה יותר לעומק.... רק חבל שבאנימה קולטים את זה בפרקים הממש אחרונים =\ הו וול. גחח. יולי. x_x

S.Riddle

New member
כיח, אוקי, ניסוח שגוי! >>;;;;

שאורן+סאקורה = זוג. קן+יולי =\= זוג. דאיסקה+קן ======== זוג. ^_^

מתוקה שלי

לא התכוונתי שהזוגות דומים התכוונתי שאיך שאנשים מנסים לשכנע פה, זה דומה אנשים ניסו לשכנע אותי שקן ויולי זוג בכך שהביאו לי תמונות שהם נשואים ועכשיו ניסו לשכנע אותי שסאקורה ולי זוג כי הביאו לי תמונות שלהם "ביחד" ואלה נסיונות פתטים ודומים P:

S.Riddle

New member
אה, הבנתי. אז בסדר ../images/Emo3.gif

אני מסכימה איתך, זה די... חסר תכלית o.o

למעלה