שלום לכולם

dvdית

New member
שלום לכולם ../images/Emo57.gif

זאת הפעם הראשונה שאני בפורום הזה אז מה שלומכם???? אני מחשיבה את עצמי בתור אחת שראתה הרבה סרטים אחרי שנתיים עבודה בספריית וידאו, והתרשמתי שיש כאן עם מי לדבר.
בעניין הטעם שלי בסרטים...הוא די מגוון. אני מאוד אוהבת סרטים אנגליים הרבה פעמים בגלל שהם פשוט שונים מהסרטים ההוליוודים, סרטים קלאסיים, מותחנים בסגנון "the others" שעוד לא יצא בארץ לדעתי. ובקיצור, נראה לי שאני אתמקם פה.

Princes Vespa

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אנא היי חביבה, עשי לנו טובה, והתחילי בהמלצות על סרטים. מצפה בכיליון עיניים Princess Vespa

leeloo

New member
right here, sweetheart!

לא הלכתי ולא נעלמתי... רק אלוהים אדירים- די עם המבחנים הארוכים האלה! איזה כיף לי, סוף סוף רואים את הרווח במגמה- אנחנו נוסעים בתאריך ה-7-8 בנובמבר (שבוע הבא) לפסטיבל הסרטים בדימונה, שם נזכה לראות הרבה סרטים מקוריים ונעבור סדנאות צילום, משחק, איפור, תאורה ועוד.... שווה ביותר... רק מה, ממקמים אותנו בתוך ביה"ס ללילה... יוצאת מביה"ס- נכנסת לאחד אחר... נו מילא... פסטיבל!

Chot

New member
מה רע מה רע

בצפר זה הכיייי שווה בלילה! ע"ע - ערב עירום הכיף של החיים שלי. ולא, אנחנו לא נוסדיסטים! תחשבו לבד. הניי רמז קטן- ציירנו דוגמנים עירומים במסגרת אומנות פלסטית ואם אנחנו בפורום סרטים אני חייבת לציין לשבח את הסרט cky2k הנהדר והמופלא ואני לא הפסקתי לצחוק אף לא לרגע.

goldi san

New member
יאאאאאאא איזה כיף סי קיי ואי טו קיי

כל כך כיף, כל כך הרבה כיף מפוזר בעולם. בעיקר בצורת ההומור הלא מאד אינליגנטי.... להלהלהללהלההההההה סתם ג´יי אנד סיילנט בוב זה מאד אינטליגנטי. סי קיי וואי טו קיי זה היה מצחיק מאד וגם ערברום היה נהדר בטח בטח וגם ההמשך של בריג´ט ג´ונס לא בצורת סרט, יא חולים אלא בצורת ספר. זה כל כך ענק, היא מראיינת בסרט המשך את קולין פירת´! כי החבר הגיי שלה מארגן לה שאיזה חבר שלו יתן להגשים את חלומה להיות עיתונאית רצינית. וזה כל כך מצחייקקקקק אני מתה כל כך מצחיק בעולם. ואז היא מראיינת את קולין פירת´! ואז בסרט המשך הם יקחו מישו ממש מצחיק לשחק את קולין פירת´, כי הוא הרי לא יכול לשחק את עצמו (ויש להם זמן לחשוב על זה, אני נותנת). זה חייב להיות מישו ממש מצחיק. אפילו אין לי רעיונות.

Chot

New member
אני לא מבינה מה לא אינטיליגנטי בלזר

וק כדור פוטבול על אנשים שנוסעים באופניים. או להשתין על החברים שלך בזמן שהם ישנים. זה ההומור הכי משובח בכל היקום כולו! כל כככךךך מצחיק! גם כל התעלולים שלהם עם סקייטבורדג וחליפות של סנטה נהדר אני אומרת לכם, נהדר

למעלה