שלום לכולם!!!

שניש

New member
שלום לכולם!!!../images/Emo56.gif

היי! אני שני בת 14.5 . אני הייתי בפורום הזה הרבה זמן ומשום מה יצאתי ממנו בהדרגה.(נראה לי בגלל בית ספר ושטויות) בכל מקרה - אף פעם לא הפסקתי (ולא אפסיק) לאהוב את הבקסטריט בויז!! הלהקה הטובה ביותר בכל העולם!!! האהוב עליי הוא איי.ג´יי...אני מתה על הפריקיות שלו ועל הקעקועים שלו (במיוחד ה-69......
) אני לא חושבת שיש מישהו שזוכר אותי פה אבל אני דווקא זוכרת כמה מכם

bsbgirl

New member
אהלן שני !!

ממצב? סבבה שלא הפסקת להעריץ אותם!!! כבר חשבתי שכולם נוטשים!!! :( לאאאא!!! אני לא אנטוש!!! חחחחחחחחחחח בכל מקרה ממצב?

שניש

New member
הכל בטטה!../images/Emo56.gif

למה לעזאזל שאני אפסיק להעריץ אותם? אי אפשר להעלות את רמת המושלמות שלהם על כתב!! זה בלתי אפשרי!! אני שומרת על גאוות הבקסטריט חיה!! (לא שהיא מתי שהוא מתה...) דרך אגב- מצאתם את עצמכם מתישהוא בסיטואציה שאתם "מגינים" על הבקסטריט בויז? כלומר ...חברות שלי כל הזמן אומרות לי "אבל הם מתפרקים!" ואני אומרת להם שזה לא נכון ! והם עובדים עכשיו על אלבום חדש שיצא באלפיים ושלוש (זה נכון, לא?) או שאני מספרת לבנות שלא ממש מכירות אותי שאני מעריצה שלהם הם אומרות לי משהו בסיגנון של "אוי....הם כזה פאסה...." ואני רוצה לרצוח ואתם!! איך אפשר להגיד שהבקסטריט בויז פאסה????????? אני פשוט לא מבינה אותם!

Nicks Wife

New member
אהלן שני!../images/Emo66.gif

מה קורה? האמת בקשר לזה שאנחנו המעריצים מגינים על הבקסטריט לפעמים - זה נכון מאוד, וגם אני ממש ממש אבל ממש לא מבינה איך אפשר שלא לאהוב את היפיופים האלה?

brians angel

New member
בדיוק כמוני!

כמה פעמים ביום אני צריכה לחזור על אותו משפט "הם לא התפרקו!"??

שניש

New member
בערך 100000../images/Emo56.gif

מה? להקה לא יכולה לקחת פסק זמן כדי לגבש את המוזיקה שלהם ולעבוד? הם צריכים לעבוד על האלבום הרבה זמן כדי שלא יצא להם אותו דבר! הם רוצים לחדש! לרגש! בשבילנו המעריצים!! וכולם כאלה כפויי טובה!! ברור שייקח להם הרבה זמן לעשות אלבום כי הם עושים מוזיקה איכותית! הם לא מסוג הלהקות\זמרים\ות שמוציאים אלבום חם מהתנור כל שתי דקות (ע"ע בריטני ספירס)

bsbgirl

New member
חחחח מוכר!!

אבל האמת...הם צודקים...הם לא עשו הרבה זמן משהו! אבל אז מה?!?! הם יחזרו!!!

למעלה