שלום לכולם!

AngelicPaige

New member
שלום לכולם! ../images/Emo54.gif

כמה שאלות, האם אתם מכירים פורום או אתר טוב על ערפדים באנגלית? מוסיקה ערפדית, מישהו מכיר? אני בעיקר אוהבת מטאל ומוסיקה גותית אבל בטח יש כמה להקות שפיספסתי. עוד מישהו מתגעגע לערפדים של אן רייס? אתמול התחלתי לקרוא (בפעם המי יודע כמה) את "מלכת הארורים" (באנגלית) וראיתי גם את הסרט וקלטתי עד כמה הערפדים של אן רייס שונים מהערפדים של היום, אני מעדיפה את הערפדים שלה והייתי רוצה לראות גירסאות חדשות לסרטים שנעשו לפי הספרים שלה, כי הסרטים היו בסדר, ב"מלכת הארורים" אהבתי בעיקר את המוסיקה, אבל הסרטים יכלו להיות פי אלף יותר טובים. נ.ב. לעוד מישהו מעקצצות השיניים כשהוא רואה דם או שזאת רק אני שמוזרה?

larisa125

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo48.gif

אני חושבת שזאת רק את שמעקצצות לה השניים כשהיא רואה דם...
היה לנו לא מזמן שירשור על מוזיקת ערפדים,תדפדפי קצת בפורום בעמודים הראשונים ותמצאי. נ.ב בחתימה שלך, אני מניחה שאת מדברת על ההופעה של נייטוויש
לצערי נבצר ממני ללכת אליה, אבל א להופחותי עה, הלכה ואני הסתפקתי בסירטונים מיו טיוב ובתמונות שהיא צילמה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אפשר להגיד שהפורום הזה על ערפדים בהחלט טוב! כמעט ואין אתרים טובים על ערפדים.. cradle of filth-יש להם שירים על ערפדים.. לא מזמן עשינו את הרשימה האדומה,את יכולה להציץ שם=) יש פה הרבה שאוהבים את אן רייס,כולל אני
תעייני קצת בהודעות הקודמות.. לא רק את המוזרה פה

AngelicPaige

New member
נחמד לדעת שיש עוד מוזרים ../images/Emo54.gif

אן רייס שולטת! אני מכירה ואוהבת את קריידל.

Bartal j

New member
היי וולקאם../images/Emo140.gif

נעים להכיר אני בר, וגם אני מתגעגעת לערפדים של אן רייס, אני אוהבת ערפדים תקופתיים. (אהממ מישהו אמר לאסטט?
) בקשר למוזיקת ערפדים דפדפי לתחתית העמוד יש שרשור של ליריקות ערפדים כולל פסקול של מלכת הארורים. אני גם אמליץ לך על שירים של דרקוניאן.

AngelicPaige

New member
לאסטט הוא יאמי ../images/Emo54.gif

לפי דעתי סטיורט טאונסד שיחק אותו יותר טוב מטום קרוז. והוא גם היה הרבה יותר חתיך :) אני מכירה את פסקול הסרט (מישהו אמר ג'ונתן דיוויס?) ואת דרקוניאן אני גם מכירה.

הצטרפי למועדון המעריצים של לאסטט../images/Emo6.gif

האמת שדי התפלאתי כשהזכרת אותו..לא הרבה זוכרים/מכירים אותו ויותר מעדיפים את אדוארד הרכרוכי דמויי ערפד

AngelicPaige

New member
שאני לא אכיר את לאסטט?! ../images/Emo54.gif

כל אוהב ערפדים אמיתי מכיר את הערפדים של אן רייס. לאסטט הוא הערפד הכי אהוב עלי, במיוחד איך שהוא מצוייר בסרט "מלכת הארורים".

קרניjack

New member
שלום, באיחור../images/Emo13.gif

טוב, זה ה-פורום על ערפדים, תישארי פה ותיראי שלא צריך לחפש רחוק כדי למצוא פורום טוב
הרבה אוהבים כאן מוזיקה גותית או מטאל, ומוזיקה ערפדית זה משהו שהוא נורא תלוי ראייה, כי יש כאלה שיגידו לך שקלאסי זה ערפדי, למרות שהיו מטאל, גותי וניו מטאל הם לדעתי הכי ערפדיים...הפסקול של מלכת הארורים שבראשו forsaken המצוין (השיר הכי ערפדי שיש לטעמי) מייצג מאוד את "ערפדי הרחוב המודרניים". ממליצה בחום על "הרשימה האדומה": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1998&MessageId=134656582

למעלה