שלום לכולם

adel10

New member
שלום לכולם../images/Emo53.gif

מקווה שזה לא פולשני מצידי, אבל... אני סטודנטית לחינוך מיוחד ואחת המשימות שקיבלנו היא להיכנס לאחת הקהילות באינטרנט, להתבונן ולשאול שאלות. השאלה שהכי מסקרנת אותי ואשמח אם תוכלו לענות לי עלייה היא: עד כמה הפורום הזה מסייע לכם, הן אישית והן מקצועית? אשמח, כמובן, לכמה שיותר תשובות לשאלה. תודה.

LIN129

New member
הי אדל את יכולה ליקרא את מה שכתבתי

וליראות עד כמה הפורום הזה מסיעה לי אישית באופן אישי.
הידיעה שאתה לא לבד .
התמיכה .
הליבוי.  והאכפתיות הם לא דבר של מה בכך ואת זה יש בפורום המקסים הזה
ולא בעני זה לא פולשני כל דבר שיכול להגביר את המודעות לטוראט  יהיה נכון מיבחינתי גם עם זה להציץ

adel10 שלום לך

המילים הבאות נכתבו בשנת 2004 (חגגנו יום הולדת לפורום). אם תקראי עד הסוף , תוכלי להיווכח עד כמה קהילה וירטואלית יכולה להיות זמינה , אפשר "להשתמש" בה תמיד (אין חובת החזרה) ובעיקר נותנת תמיכה , מידע ועידוד . מקווה שעזרתי. לפורום שלנו מאת: אלי של נופר ובר 03/12/04 | 13:30 כשמשהו נשבר בי בפנים כשהתקשיתי להשלים כשהידיעה היכתה בפני לא היה לי , אלא את אלוהיי. הרבה אחרי , התוודענו אל בת שבע וענת ואברהם, שכמובן תמכו והנחו אך זה היה כמעט טרנסאטלנטי, מעבר לים. עברו שנים, בן היינו לבד (מבחירה כמובן) נלחמים בממסד מבקשים אישורים לטיפול כזה ואחר מנסים לשכנע (לא שזה עוזר) חלפו עברו הימים התעייפנו מאד ממלחמה בממסד עוד ממסד, ועוד. חיפשנו אנשים עם גורל משותף בעלי תסמונת טוראט בוגרים וגם טף. אנשים מבינים אנשים נחושים אנשים שנלחמים ולא מוותרים. אנשים חמים עם מידת רחמים אנשים שנותנים ללא תנאים וגבולות שמחבקים אליהם כשרע עד מאד. ומצאנו אתכם אנשים יקרים כאן בפורום הזה. מבינים ותומכים ובעיקר מחבקים. וכולנו רקמנו רשת ביטחון וירטואלית ואם מי מאיתנו נופל לפעמים מייד ייבלם ויוחזר לחיים מחייכים ויפים למרות כל הקשיים....

adel10

New member
תודה רבה למגיבים

מאוד התרגשתי לקרוא את תגובותיכם. זה נראה שהפורום באמת משמש לכם כבית, כמשענת.

למעלה