שלום לכולם

גומל1

New member
שלום לכולם../images/Emo53.gif

אני מחפש חוגי ריקודי עם נוסטלגים באזור הדרום וגם את השיר רומיה ויואל של להקת איילון תודה על העזרה

טל-יה

New member
ברוכה הבאה

יא גומל?? חזרת ממרחקים?? אז הנה אני והנסחף כבר קיבלנו אותך כאן. ברוך השבים גומל וברוכים הבאים לכאן למיתולוגים.... דרך אגב יש פה עוד עלם חמודות שמתעסק עם פרות כאן... או עם כ
רות או עם
ניות, או בנות ..............רת...
קוראים לו שקדי אז תעשו הכרה..

גומל ברוך הבא ../images/Emo24.gif

יופי לנו שמצאת אותנו, תמצא פה חברי משק עם הרבה חשק לנוסטלגיה ובכלל, וגם חברים שמסתנלגים בכיף על כל נושא ועניין, יש המון מקום ב-
וה-
שפות תמיד על ה-
- לא הספקתי להכין עוגיות אבל
ו-
וגם
- חופשי חופשי על חשבוני (

שילה1

New member
בוקר אור לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

וברוך הבא לגומל!! השיר שבקשת הושר על ידי סעדיה דמרי,ולא ע"י להקת איילון.שאגב,שר בה גדי פפרבוים (איילון)שהיה שכני בעבר... ואנסה להזכר במילים..ואם לא..יש לנו את אתנה..מומחית לשירים נוסטלגיים...

magy

New member
ברוך הבא גומל 1

השיר רומיה ויואל נמצא באתר של מומה... בביצועים שונים שיר מספר 12 ברשימה הבאה אתה יכול גם להאזין לקטע אלה שמות חברי להקת איילון יום טוב

magy

New member
סריקת הדיסקוגרפיה של

אריק לביא, לא העלתה שיר בשם כזה "אני חזק כמו אריה" הרי היא לפנייך. כל השירים נבדקו.......ולא היה אבל אני מכירה את השיר. למה לא נכלל ברשימות, אין לי מושג.

magy

New member
אבל

מצאתי קטע בביוגרפיה שלו.....שמספרת על השיר. אתר מומה לא כלל את השירים הכתובים מטה. ב – 1980 יצא אלבומו אריק לביא שר בעיבודים של מתי כספי. באלבום זה בלטו השירים "לא גומר ת´חודש", "שיר ערב" ("מסתבך והולך"), "עץ הרימון", "ILLUMINATIOS" ו"בבוסתנים", שאת מילותיו כתב בעצמו ויגאל חרד,מלווהו הקבוע של לביא ברבות מהופעותיו, הלחין. את השירים "חזק כמו אריה" ו"גיל חזר מחו"ל" ביצע באלבום ביחד עם רעייתו שושיק שני. ב – 1982 הוא הקליט את האלבום קרוב לפנות בוקר בעיבודים של אילן מוכיח.

טרה10

New member
אם בשירים אז כבר עבר השלושים לבני

ברמן..ושמו הוא חסר לי בפסטיבל האחרון בערד..גם נדמה לי שבגלל ששהה הרבה שנים בחו"ל לא זכור לי שהשתתף כאן..פעם. בפסטיבל הבא אני אישית אדאג ל´נוכחות שיריו´.. ועוד- היום שמעתי ´ברגעי קסם´ את השיר הצרפתי שללחך שלו חיברה נעמי את ´העיר באפור´ שהלחן שלה..הידוע הוא למעשה וריאציה..רק שאני לא יודע צרפתית ואינני יכול להדגים..ןאת התוים מהפסנתר שלנו..אביא בפעם אחרת..כשתחיה לא תהיה כאן.[לפי יאיר לפיד].

למעלה