שלום לכולם

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
שלום לכולם ../images/Emo45.gif

הפורום נפתח סוף סוף בהצלחה

nypx

New member
יהה איזה כייף לראות אתכם

טוב אז מה תשתו?

liat1953

New member
מחזיקים לך אצבעות,ידיים רגליים../images/Emo140.gif

להצלחה,בטוחה שתצליח. ועכשיו תכין
חם ומהביל, לקראת סופשבוע חורפי וקר הצפוי להגיע אלינו..

meshi4

New member
nypx .בהצלחה.../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

שמחה שנפתח הפורום. חזרתי עכשיו מחוג ריקודי-עם עם המון אנרגיות טובות. בהצלחהההההההה.

nypx

New member
איזה כייף לך גם אני הולך לריקודי עם

אבל לא רוקד רק שומע ורואה את השירים אבל שבא לי לרקוד אני נכנס למעגל עושה כאילו ריקוד וחוזר לאחר 3 דקות לקפה יופי שבאת

meshi4

New member
../images/Emo45.gif ניפקס.אחלה זאת גם דרך

להשתלב. אז תתחיל גם ללמוד את הצעדים.ההנאה עוד יותר גדולה.

nypx

New member
הצחקת אותי משי זה מנהג של

שנים אצלי כבר למעלה מ-15 שנה אני חושב ועדיין לא רקדתי , אבל אולי פעם מי יודע

meshi4

New member
ניפקס.כפי שאתה רואה.

מחשבות אינן מספיקות.זה ענין של החלטה ,רצון וביצוע. בכל דבר בחיים הכל ענין של עשייה.אני יודעת שיש נטיה של דחיינות.אבל תכנונים בלי ביצוע.ממשיכים להישאר במחשבות. אחרי שהתאלמנתי.הבן שלי יעץ לי למצוא חוג שיסחף אותי ויצוק תוכן חדש לחיי.רק כעבור כמעט 3 ש'.החלטתי להתחיל חוג ריקודי עם.בהחלטה של רגע.נכנסתי לאינטרנט לאתר רוקדים.חיפשתי חוגים בעירי ומצאתי.באותו שבוע התחלתי בשלושה חוגים למתחילים.ההתחלה היתה קשה ומתסכלת.אבל המוטיבציה מאוד גבוהה.לא עבר זמן רב.והתחלתי ליהנות מהריקודים שלמדתי ומהשירה.כיף לא נורמלי. אגב.אחת הסיבות שבחרתי חוג כזה.כי יכולתי ללכת לבד למקום כזה.אחרי זוגיות ארוכת שנים זה לא היה דבר של מה בכך.

offe

New member
כל הכבוד meshi

לא משנה כמה דוחים, העיקר שבסוף זה מופיע. כן, ייעוץ של הדור הצעיר לעתים מפליא ומועיל. לפעמים כשבני משוחח עמי, אני חושבת האם הוא המבוגר ואני הצעירה, ויודעת כי כל עצה באה ממקום טוב. ערב נעים offe

meshi4

New member
אופי.../images/Emo45.gif.העיצות של

הילדים נהדרות ותומכות.אבל הביצוע תלוי אך ורק בנו. שבת שלום

למעלה