שלום לכולם..

שלום לכולם..../images/Emo43.gif

שלום לכולם.... רציתי לשאול אותכם כמה שאלות שאולי תוכלו לעזור לי... אז ככה יש לי מרצה באוניברסיטת חיפה פרופסור אחד הגאונים והוא מביא לנו מידי פעם שאלות ומי שמצליח לענות על השאלה הוא מקבל בונוס והייתי מאוד רוצה את הבונוס הזה אבל הבעיה היא שהשאלות לא פשוטות.. אז החלטתי להפנות את השאלות אליכם שאולי במידה ומישהו ידע או שיש פה איזה צדיק בסדום השאלות: 1. מי המציא את הספירה הנוצרית ? מתי ? ולמה ? 2. מי המציא את התוים (דו רה מי פה סול...) ? 3. האם לפי האמנה הפלסתנאית , הפלסתנאים מחשיבים את עצמם כעם (הוכחה אם אני לא טועה פסוק 1 מהאמנה) וזהו בנתיים אם מישהו ידע אני תופס ממנו....או אני יודע שיש כמה אתרים שאפשר לשאול אותם שאלות אז גם קישורים לאתרים שיכולים לעזור אני אשמח לקבל תודה מראש משפט לחיים: גדול הוא מי שגדול היום ממה שהיה גדול אתמול ויגדל מחר ממה שהינו היום (א.ד.גורדון)

רועיקוש התגעגעתי

שיהיה לךב הצלחה בלימודים אני גם בלימודים / עבודה. אז אין לי זמן יותר לשבת מול מחשב לכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני ממש בכיף אומרת א תזה אתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא תראו אותי פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוח זה תענוג להגיד את זה. עכשיו חזרתי מהעבודה מ 8 בבוקר. חמסה על כולכם . רועי לא יודעת עכשיו הראש שלי לא עובד לענות לך על השאלות. כולי עיפה. חולה עליך .

רועי לאחר חיפוש רב מצאתי תשובה

לאחת מהשאלות (בנתיים) ואני ממשיך לחפש ושלחתי לך מסר עם אתר בקשר לשאלה הראשונה :)

פששששששששששששששששש....

בואנה אחייייי יש ריספקטטטטט סחטייןן.... אמרתי לעצמי נרשום הודעה בפורום או לא נרשום ידעו לא ידעו כנראה שהיה משתלם בסוף לרשום את ההודעה יאללה לא להייאשש עוד 2 שאלות ;) ואיך אני יכול לשכוח תודה רבה אחי ....באמת כל הכבוד לא היה קל להגיע לתשובה..

בתור בסיס להתחלה:

1. לוח השנה הלועזי המקובל היום נקרא הלוח הגרגוריאני (Gregorian Calendar) . הוא החליף את הלוח היוליאני שהונהג עוד בימי יוליוס קיסר. בימי האפיפיור גאורגיוס ה 13 גילו שיש בעיה עם הלוח הישן (שהתבסס על הירח) כאשר משתמשים בו לחישוב חג הפסחא, חשבו וחשבו והמציאו את הלוח החדש. ב 24 בפברואר 1582 הוציא האפיפיור הנ"ל צו שבו ציוו להחליף את הלוח הישן בחדש. מאז הוא עודכן עוד מספר פעמים. הספירה הנוצרית מתחילה מ 0 שהוא תאריך לידתו של ישו (Anno Domini) והונהגה לראשונה בשנת 525 לספירה ואומצה גם ע"י אירופה המערבית החל מהמאה השמינית. 2. מי שהניח את הבסיס למה שהיום נחשב כסולם המוסיקלי הסטנדרטי היה Guido d'Arezzo, נזיר איטלקי בנדיקטיני שחי בין השנים 995-1050 אחה"ס. הוא התחיל עם 4 שורות ובמאה ה 14 עברו ל 5 שורות שבהן משתמשים עד היום. שמות התווים נלקחו מהבית הראשון של המנון דתי ליוחנן המטביל שנכתב במאה השמינית: Ut queant laxis resonare fibris Mira gestorum famuli tuorum, Solve polluti labii reatum, Sancte Ioannes. (נסו למצוא את התוים) שאר התוים לקוחים ממזמורים דתיים נוספים. .3 האמנה מכילה כ-‏33 סעיפים ופותחת במילים ''פלסטין היא מולדתו של העם הערבי הפלסטיני''. מה אתה צריך עוד?

אפולון טועה בקטנה

הספירה הנוצרית מתחילה מהרגע שעשו לישו ברית מילה ולא מיום הולדתו! והסיבה שהלוח הישן לפי שעון הירח בגלל שישו היה יהודי והספירה היא לפי לוח השנה העברי המוסלמים והיהודים סופרים לפי הירח.

חבר'הההה...

וואלה שיחקתם אותה אני רואה שיש פה כרישים.... מחר יש לי שיעור נבדוק אם התשובות שקיבלתי נכונות אני מאמין שבעתיד יהיו עוד שאלות תודה...

הצחקת אותי

הפלסנתאים עשו אמנה כדי להחשיב עצמם כעם?חחחח הם אפילו לא יודעים לאיזה זרם הם משתייכם וכאות הוקרה לחיזבללה עכשיו כולם נהיים שיעים כל כמה שנים הם מחליפים את הדת המוסלמית שלהם. העם הערבי שיש בישראל הוא אספסוף שהגיעו לכאן לפני יותר מ100 שנים ואחדים מהם הגיעו עוד בשנות ה40 מכל מדינות ערב לעבוד אצל היהודים בארץ ישראל. ארץ ישראל היתה מדבר ריק בלי אף ערבי חוץ מכמה משפחות בדואיות בנגב ובגליל ודרוזים בגליל. כל שאר הערבים בכלל לא היו קיימים בארץ. והאמנה שלהם עוד הוכחה שהם "העם" הכי נחות בכל עמי ערב. שיחזרו לשורשים שלהם בדיוק כמו שהיהודים חזרו לשורשים שלהם שזה מדינת ישראל!

למעלה