שלום לכולם

דליה .ד

New member
שלום לכולם../images/Emo42.gif

אני אם ל - 3 מתבגרים (ושניים קטנים), בת 16 (בעוד שבוע...) בת 13 וחצי בן 12 וחצי... באתי לראות אם לכולם יש אותן צרות ואותו הכייף... ראיתי, (במקרה!) תכנית של ריקי לייק על נוער עבריין וכל הזמן בירכתי את עצמי ששלי כל כך טובים עדיין,, מקסימום קצת מתחצפים... כנראה שבכל זאת עשיתי משהו טוב!

AYELET1

New member
הייי דליה. ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

ספרי קצת מה היה באותה תכנית של ריקי לייק. וכשרואים תופעות שונות אצל הנוער, בנאמת חוצפה פה ושם- קטן עלינו
בפרט שזה אצל כולם
(אם מנחם אותך...)

אטיוד5

Active member
אהלן דליה

הסתכלתי בכרטיס שלך וכתוב שם דליה לוי אז מי זאת דליה ד. ? האמת, לא משנה כ"כ. העיקר שהגעת. ברוכה הבאה. והורים לנוער עבריין אני מעריך שלא תמצאי כאן. פה כולם ילדים טובים רמת השרון. חחחחחח

גליה12

New member
שלום דליה וברוכה הבאה

לפורום של הורים מקסימים, מופלאים צרות....מה פתאם לנו אין צרות- ...אולי רק ילדים קצת חוצפנים, שלא רוצים ללמוד, או לקום לבית הספר שלא רוצים לסדר את החדר ולכבד את אביהם ואמם- אבל זה לא צרות, סתם חלק מצער גידול ילדים.

דליה .ד

New member
שמותי הרבים

טוב רק שניים, אחד בבית (דליה.ד) והשני בכיתה (דליה לוי). אבל אותה הגברת! התכנית של ריקי לייק הביאה מקרים של נוער עבריין בנות ובנים, ושלחו חלק ללסמינר של יום באגף סגור בכלא ניו יורק ומפגש עם אסירים שהודרכו כיצד להפחיד את האם אמא שלהם... כולם יצאו בוכים ומבוהלים.. אני לא יודעת כמה זה יעזור אבל נראה מאוד משכנע!

bimbo.

New member
היי דליה, ברוכה המצטרפת../images/Emo20.gif

לפורומנו החביב. תמיד טוב שרואים צרות של אחרים, כי אז מתברר שהצרות שלנו לא נוראיות כל כך. כמו שאומרים: כל אחד שמח עם החבילו שלו, ולא רוצה להתחלף

למעלה