שלום לכולם

galorel

New member
שלום לכולם../images/Emo42.gif

היי נכנסתי להרבה אתרים ופורומים, בנושאים של מודעות. אני מודה שרוב הדברים שאנשים הוא נכון מאוד, אבל בסופו של דבר אנחנו בסך הכל בני אדם ולכולנו, גם לשאנטים יש רגשות של כעס וכל אנרגיה שלילית וגם מחשבות רבות. מה עושים במקרה שאתה מנסה לדבר ולהסביר לבן אדם על מודעות וחשיבה חיובית והוא לא מבין את זה. הוא סובל ממש בעבודה שלו אבל הוא מבחינתו יודע שאם הוא יעזוב את העבודה הוא ישאר בלי כסף ועבודה ולא יוכל לפרנס את משפחתו, כי יש לו לשלם הרבה דברים. יום מלא אור

עזרה לאחרים ../images/Emo140.gif

זה נכון, כולנו בני אדם, ומותר לנו לכעוס, לחשוב בצורה הרסנית, לפגוע ולהיפגע. הכל מותר. השאלה היא מה המטרה שלנו? אנרגיה היא אנרגיה, שלילי או חיובי זה היחס שלנו למציאות שנבנה ומצטבר. למדתי שכאשר רוצים לעזור לאחרים, הפתגם תקף - אפשר להוביל סוס לשוקת - אי אפשר להכריח אותו לשתות אם מישהו בא אלייך לייעוץ, הוא רוצה לטעום מהמים, הוא רוצה להבין איך לשתות אבל כשאדם, גם מישהו שחשוב לך, שקוע בחלום של חייו ולא מודע לתהליכים בתוכו ומסביבו, ולא רוצה להקשיב לאפשרות אחרת, אי אפשר לשכנע אותו שכלית. בדרך כלל יצטרך לקרות לו איזה זעזוע בשביל שייפתח צוהר לשינוי. עדיין, זה לא סותר את הרצון לעזור ואת הניסיון לספר על דרך חיים אחרת בריאה יותר, מודעת, רוחנית וחיובית. מילים כנות וחיוביות יחד עם אהבה יחדרו לבסוף את חומות הספק והפחד. עד אז, עושים מה שאפשר ומקבלים את מה שקיים, כי אין שום דבר רע, הכל חלק ממסע גדול. כולנו כאן ביחד מלמדים אחד את השני, קשורים אחד לשני, וגם הוא והסיטואציה ביניכם מלמדים אותך משהו
המצב בו הוא נמצא הוא תוצאה של העבר שלו (קארמה). לכאורה מצב בלתי אפשרי שנוצר מבחירותיו הקודמות ומנסיבות חייו - עבודה לא טובה אבל חובה להישאר בה בשביל לפרנס משפחה. אין דבר כזה - בלתי אפשרי - תמיד יש אפשרויות

מה זאת אומרת יש אפשרות?

סבבה אמרת קארמה- מקובל. אבל אם הבהאדם במינוסים , ואין לו מקצוע משהו , אם הוא יעזוב את העבודה היום הוא יכול למצוא את עצמו קופץ ממגדל שלום בעוד חמש שנים. למעשה - קארמה - תוצאה עתידית של הדברים שביצע היום......

מה זאת אומרת ../images/Emo13.gif

סלח לי, המשפט האחרון נצמד לפסקה על העבודה, אבל לא זאת היתה הכוונה. אתה צודק מה שתעשה היום - תקצור מחר מי אמר לעזוב עבודה? אנחנו לא חיים בואקום החיים הם מרכבה - מורכבים מהרבה חלקים וגורמים, לא שחור-לבן האפשרות שאני מתייחס אליה, שהיא תמיד קיימת, היא קודם כל פיתוח מודעות לעצמנו כאשר הולכים בכיוון הזה, פנימה, גם האפשרויות ב"חוץ" נפתחות גם מקבלים את העבר שלנו ואת עצמנו כמו שאנחנו, ובאהבה - נגיד - כל הבחירות שהביאו אותנו למצב הנוכחי גם מקבלים את ההווה שלנו בצורה הרבה יותר שלמה (גם מלשון שלום peace) - נגיד - העבודה שלנו היום ואז יש אפשרות לאושר, לשינוי לטובה... אם כרגע המצב הוא לא טוב, והחיים הם תמידית משתנים - הכל דינמי, אז כדאי ללמוד איך לעצב אותם מבפנים, ואז זה קורן גם החוצה כאשר אתה אומר - אין אפשרות - בכל נושא - אז סגרת לעצמך את העתיד, שהוא אינסוף פוטנציאלים. קארמה היא גורל עיוור כאשר אין מודעות כלל, וקו החיים נהיה לינארי לחלוטין בתוכנו - מכונת מצבים דטרמיניסטית, זה העבר, טוב אז בהכרח זה העתיד. אשמח להבהיר עוד, אם יש צורך, ולשמוע דעתך

שובטמה

New member
תשובה לשלום לכולם....

האדם לפני שהוא עושה שינוי בחיים שלו בגלל תחושות רעות כדאי שיחפש אצלו עד כמה הוא צריך לעשות שינוי בעצמו לפני שיאשים את עולם התופעות בהרגשה הרעה שהוא מרגיש. אם האדם אינו מבין את זה , אזי הוא נמצא במקום שהוא אינו יכול לקבל את זה אכשיו וזה לא בגלל שהוא עושה דווקא אלא בגלל שהוא ברמה רוחנית אינו מוכן עדין. להמשיך להגיע אליו באהבה ובחמלה.

שובטמה

New member
תשובה ללא הבנתי.....

אם במציאות כמו שהיא יש תחושות רעות , אזי על האדם לפני שהוא עושה שינוי ובורח, לחפש טוב טוב האם אצלו הכל בסדר , שאם הבעיה אצלו אזי , אפילו בניו זילנד זה ירדוף אחריו.

הערת off topic

אני לא יודע למה, אבל יש פרסומת שמפריעה להודעות בצד שמאל ומשום מה רק בהודעות שלך (אולי משפטים ארוכים) אני לא יכול לקרוא את המילים בחלק השמאלי. אם אפשר, תנסה לקצר משפטים, אני לא רוצה לפספס ולא להבין מה שאמרת... לא יודע אם גם לאחרים יש אותה בעיה ויזואלית?

galorel

New member
תודה על התגובות../images/Emo42.gif

אני גם חושבת שבן אדם צריך קודם כל להיות מוכן לשנות את עצמו ולהתמודד עם מה שמפריע לו. אני מדברת איתו הרבה, מעודדת אותו, אבל זה פשוט לדבר אל קיר. וזה הרגשה לא טובה שאני לא מצליחה לעזור לו. אני מודה שבן אדם קורה לו משהו רציני, אז הוא מתחיל לבחון ולהיות מודע לחייו. אבל לצערינו הרב לא כולם כאלה.

שובטמה

New member
תשובה לתודה על התגובות....

בן אדם צריך להיות מוכן לשנות את עצמו ולהתמודד עם מה שמפריע לו - מצויין, את מגיעה אליו באהבה וחמלה - נהדר, את לא צריכה להרגיש רע. הבעיה היא שלו והוא צריך להתמודד עימה . את אינך צריכה לקחת על עצמך את מה ששיך לו. כל אחד יש לו את ההתפתחות שלו ובקצב שלו . מה שיש זה להמשיך להגיע אליו באהבה וחמלה ולדעת שזו הדרך שלו והוא צועד בדרך הזו בקצב שלו .

galorel

New member
תודה../images/Emo42.gif

זה מה שאני אעשה באמת תודה על כל התגובות.

galiros

New member
ממליצה על...

לקרוא ולתרגל את התרגילים בספר דרך האמן בעבודה וזה לא רק לאומנים לכל מי שרוצה להתקדם בחייו, ובעבודה.

galorel

New member
שם הסופר../images/Emo42.gif

דרך האמן בעבודה ומה שם הסופר, כדי שאוכל לבדוק ולהמליץ לו.

למעלה